Otóz to. I niech tak zostanie ;)
Otóz to. I niech tak zostanie ;)
Ostatnio edytowane przez olitobi ; 25-09-2014 o 20:46
Chodziło o polerkę na otwartej przestrzeni ;)...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Przytyk za przytyk ;) Powiedziałam KAŻDY DBA O AUTO TAK JAK POTRAFI. Poza tym stwierdzenie "lizanie auta na zewnatrz" mozna zrozumiec różnie :) Owszem zgodze sie z tym co napisałeś o polerowaniu na wolnym powietrzu, mimo to oglądałam je bardzo dokładnie i w porównaniu z tym co było, a co jest teraz, to jak dzień do nocy.
No wlasnie, wazne zeby byl klient zadowolony.Glupi sie nie zna, a madry pomysli, ze tak ma byc.W sumie to niewazne hehe.
Impex...w tym powiedzeniu troszkę zmian wprowadziłeś bo mówi się...Mądry nie zauważy a głupi pomyśli,że tak ma być hehe...ale wracając do autka olitobi...nie wiem jak to wygląda na żywo i w słońcu ale na fotkach prezentuje się znakomicie i wierzę,że tak samo jest w rzeczywistości...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Ja slyszalem tak jak napisalem.Nie wiem ktore jest ok, ale sens podobny.Akurat polerowanie nie jest to takie hop siup i to, ze wyglada dzis super nawet w sloncu to nie znaczy, ze jutro moze byc tak samo-ale nie chce mi sie tego tutaj tlumaczyc bo kogo to interesuje wazne, ze sie blyszczy heeh.....
Tak czytam te "wypociny" w temacie koleżanki i zastanawiam się po co jest to forum??
Dziewczyna wrzuciła fotki zrobionego pieknie auta ( nie wazne czy prawidłowo,czy nie, czy zgodnie z postulatami UE i odchyleniem k.... Tuska) ale zrobiła i się cieszy a Wy od razu jej jedziecie że nie tak, że zle, że coś tam nie tego.
Ludzie zastanówcie się co piszecie i po co?? Tylko nie mówcie że w celach dydaktyczno - szkoleniowych bo sie porz...
Zawsze domagacie sie fotek, a jak laska wrzuciła to po niej jedziecie - to jak sądzicie jaka będzie jej reakcja? Następnym razem będzie miała to w d... i nic nie wklei bo po co??
Ciekawe czy wasze perełki są takie achh i ochh
Forum jest po to by pokazywać auto i jego drogę od złej ku lepszej a nie od krytykowania i czepiania się wszystkiego bo na pewno nie jest to miłe ani dla niej ani tym bardziej dla nas jak jedziecie po koleżance jak po burej su...
Panowie troche kultury !!!!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Panie Boże Kochany dziękuję, że jest ktoś taki jak ADASIO :D
Nie wiem kolego jak to zrobiłeś, ale trafiłeś w samo sedno i ocaliłeś mnie przed tymi ekspertami ;)
Dziele się fotkami tego co robie przy aucie, bo ufam, że na tym forum są mądrzy i doświadczeni ludzie, którzy znają sie na rzeczy. Chciałabym jednak zaznaczyć, że jestem kobietą i napewno nie mam takiego pojecia o wszystkim jak niektórzy. Radze sobie tak jak potrafie i ok, może nie robie tego jak profesjonalista, ale staram się
Na zdjęciu jest mój tata, ktory przygotowuje mi auto do ślubu, bo w sobote wychodze za mąż :) Lakiernia i inne pomieszczenia były zajęte, a czas nagli, wiec robiliśmy polerke pod chmurką ;)
A kto po niej jedzie? My o niebie Ty o chlebie.Daj czasem na wstrzymanie bo czasem az sie tego czytac nie chce.W branzy takiej jak detailing pewne rzeczy sa niedopuszczalne czy Ci sie to podoba czy nie i tyle.Jesli chodzi o zadowolenie wlascicielki to mnie to nie interesuje, pisalem tylko o wykonywanej robocie.