Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
Tak jak pisałem na SB - ta wygląda i prezentuje się mega w porównaniu z tym co wystawił w podobnej kwocie kolega vipgoz

@ mareczek232 - czy kupujesz 20l 750 czy nowa F w 750 to zawsze musisz liczyć się z kosztami i jak patrzysz na finanse a chcesz 7er to polecam 728 bo to najekonomiczniejszy kompromis pomiędzy posiadaniem 7er a ekonomi

750 nigdy nie była i nie będzie ekonomiczna - takie auto ma zap... jak sportowe a być mega komfortowa zabawka i niestety koszty tego połaczenia nie sa tanie i w utrzymaniu i w serwisie i w paliwie
X2 Cena faktycznie nie wysoka, ale nie ma co gdybać, ja jedno 750 też z 95 roku kupiłem za około 10k i naprawdę to uczciwe auto, jednak do kolekcjonerskiego jej brakuje :) Za taki stan trzeba moim zdaniem zapłacić co najmniej 2 razy tyle jeśli mówimy o przedlifcie, ale zależy kto jak ceni swój samochód. Jak pisze ADASIO, kupując 20letnie V12 musisz liczyć się z wysokimi kosztami, paliwo często może okazać się małym dodatkiem. Koszt utrzymania 760 F02 na pewno będzie niższy :D