Ja u siebie tez mam NGK i to jeszcze ori BMW. wg. wpisu ostatnio wymieniane około 100tys km.temu .Na wiosnę chcę zmienić ale nie wiem czy jest sens jak robię około 2-3 tys rocznie ;). W compakcie mam NGK i w busie też;)
Ja u siebie tez mam NGK i to jeszcze ori BMW. wg. wpisu ostatnio wymieniane około 100tys km.temu .Na wiosnę chcę zmienić ale nie wiem czy jest sens jak robię około 2-3 tys rocznie ;). W compakcie mam NGK i w busie też;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 22-01-2014 o 18:37
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 22-01-2014 o 19:37
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Potwierdzam. Jest taka chińska firma „HC CarGo”, która należy do grupu Bosch. Co to mianowicie oznacza? Najprawdopodobniej większa część produkcji robią w Chinach i w zależności czy sprzedają sami ze swoim logo, czy dodają znaczek Bosch i sprzedaje to wtedy „producent” (jak dla mnie coś tańszego w miarę dobrej jakości). Widziałem już komputer w Audi – Siemens made in China. Ostatnio nawet poduszka ławy do Audi A6 „C6” - Lemförder made In China. A co do NGK, to nawet na świecy jest napis made In Japan. Oczywiście chińszczyzna nas zalewa na maxa, ale ostatnio jakość Bosch-a mocno spadła. Dlatego więc NGK. Pzdr
Ja zawsze stosuje NGK zarówno W silnikach M60 które miałem i mam, jak i W M52B28 we wcześniejszych 7er i z NGK nigdy żadnych problemów. Jeśli chodzi o firmę BOSCH to powiem tylko tyle panowie ''Kiedyś Adidasy były dobre teraz są chińskie'' itp...dalej nie muszę....
Posłuchałem Waszych rad i zamówiłem NGK ;-)
Chłopaki skoro twierdzicie że Bosch to syf to jakie doradzicie mi sondy bo muszę wymienić
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Boss nie pytam o świece a o sondy lambda
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka