Cytat Zamieszczone przez artur677 Zobacz posta
Również się przywitam
E32 fajne,chyba warto je wyremontować,E38 też się prezentuje,ale ten Amerykański to już nie pokazuj...
odnośnie e32 to powiem tak, ze fabrynie jest to 730v8 manual , założony został silnik 4.0 m60 z e38 i samochód dostał drugie życie, postanowiłem go wyremontowac do stanu idealnego i schowac dla syna gdzie jak bedzie miał 18 lat to mu dam te e32.
Około miesiąc temu wyjechałem tym pojazdem po merca do serwisu w Czestochowie no i w drodze powrotnej zaczeliśmy sie scigac z pracownikiem ktory kierował w220 s600 a że było ciemno i ślisko to nie zauważyłem zakrętu i z dużą prędkością wpadłem do lasu, tak skończyła żywot moja e32 w którą wpakowałem mase czasu i kasy. Udowodnilem sobie ze e32 jest szybsze i tyle było z jazdy.

Po tym wszystkim nigdy ten egzemplarz nie będzie taki jak przed wypadkiem więc jestem zdania ze nie warto go ranimowac bo igły z tego nie zrobie.

Jestem obecnie w poszukiwaniu l7 z małym przebiegiem bo zakochany jestem w e38 a e32 robiłem z sentymentu bo był to mój pierwszy w życiu samochód ktory dostałem od ojca w prezencie.