Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 140

Wątek: witam jestem nowy!!!!

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Dobrze że e32 jest znów wśród żywych ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez IMPEX1950 Zobacz posta
    NO WŁASNIE DLATEGO NIE CHCE DREWNIANEJ.
    mt2 to o takiej mowisz
    jesli to taka to ona mi nie podchodzi pod wielokliin
    Potrzebujesz MT2 z późniejszego rocznika, gwarantuję że będzie pasować, są tutaj na forum przykłady, zresztą z tego co mi wiadomo M Tech II wyszło przynajmniej w dwóch wersjach, także trzeba szukać.

Skorzystam z okazji i napiszę kilka słów od siebie - w końcu to wątek powitalny.

Z tego co obserwuję realia POZA forum, obojętne czy są to zloty, wyjazdy po auta, części, czy zwykła wymiana zdań w warsztacie, osoba Adama reprezentująca Impex ma pewnego rodzaju poważanie i renomę wśród ludzi którzy "żyją z BMW", zdarzyło się wielokrotnie że byłem świadkiem rozmów, podczas których jeden telefon wystarczył żeby rozwiązać duuuuży problem z częściami, potrzebnymi na wczoraj.
    I podkreślę że nie chodzi tu o przykład internetowego trola, który składa sobie komplet listewek do e36, tylko warsztaty przez które przewija się tygodniowo kilkanaście pojazdów, w tym auta na zawody i ludzie których wiążą terminy startów.

Nie łączą nas żadne interesy, dile, transakcje czy cokolwiek, ale przykładów w których będąc na wyjeździe w Polsce, kiedy byłem świadkiem różnych transakcji, związanych z zawodami, swapami czy nawet głupią potrzebą poskładania auta żeby wrócić do domu, pamiętam przynajmniej kilka.

Niezależnie od opinii na forum, zwady z kolekcjonerem drewienek, czy komentarzy na allegro, zaangażowanie chłopa w temat zlotów choćby jest takie, że kilka lat wstecz pamiętam dokładnie wspomniane tutaj "stare e38iL" które wjechało na zlot w palącym słońcu, przywożąc ze sobą naprawdę maleńkie dziecko, jeszcze nawet nie w wózku, tylko w nosidełku. Skwar nie do wytrzymania. Obok tego drugie e38 (jeśli się nie mylę) ojca?

Jeśli to nie jest zaangażowanie, to nie wiem co nim jest.

Docinki odnośnie agresji na zlocie forumowym to kpina, ktokolwiek się do tego dołącza udowadnia tylko jak mu słoma z butów wyłazi.
    To forum ma wystarczającą historię incydentów na zlotach, żeby takie rzeczy ucinać, dziwię się że jeszcze tego nie zrobiono.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar IMPEX1950
    BMW
    Rolls Royce Phantom
    dokładnie tak było i jest jak piszesz....... IMPEX to firma gdzie powstało coś z niczego a zarazem wielkie hobby i pasja do bmw, pierwszy zlot to był rok 2009 i moja córka miała wtedy 3 miesiace , ja bardzo chcialem być na zlocie i zabrałem żone i dziecko, drugi long to tez byl moj tylko ojciec kierował, a dzis jest 3 dzieci i jeszcze wiecej samochodów, synek tez bmw szanuje i mu sie najbardziej podoba, uwielbia palic gume ( codziennie jak jezdzi ze mna to leci teksa "spal lacia tatuś", a ma dopiero 3 lata)
    Poświęciłem tej firmie ostatnie 5 lat życia i nie dopuszcze do tego zeby wynikały błędy z transakcji aczkolwiek to nieuniknione czasem jesteśmy tylko ludzmi,
    co do tego ze firmy i osoby prywatne siedzące mocno w temacie bmw sie licza z moją osobą to fakt, ale sam sobie na to wypracowałem i nikogo nie olewam ( czasem w nocy komus pomogłem do domu wrócic lub nie marznąc w zimnicy) są różne przypadki i nawet czasem nie chodzi o kase tylko o zasady.
    Ci co mnie obmawiali czy nie wiem co jeszcze pisali mowili to po prostu przemawia przez nich zazdrosć i staram się to puszczac mimo uszu.

ciekawe co będzie za kolejne 5 lat hehe

dziekuje za ciepłe słowa i jutro wkleje fotki jak to było 5 lat temu bo jej mam...

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Firma ok. potwierdzam, tylko klienci upierdliwi, znam przypadek jednego co przyjeżdża co 2 dni po jakieś pierdółki i pracować nie da.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

BMW
    Rolls Royce Phantom
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Firma ok. potwierdzam, tylko klienci upierdliwi, znam przypadek jednego co przyjeżdża co 2 dni po jakieś pierdółki i pracować nie da.
    oj tam, nie ma aż tak żle, przynajmniej masz jak w tesko (wszystko w jednym miejscu) no i spoty co 2 dni na impex

Zaawansowany Użytkownik Awatar michal84
    BMW
    e38 v8 3,5 było e39 m52
    super furki z osiedla :P

BMW
    Rolls Royce Phantom
    Tylna blenda pod rejestracje wpada dzisiaj do mojej buni oraz kierownice 37cm z mpakietu aby pasowala mi do gałki biegów. blenda przelezała 2 lata na półce az w koncu wypadało ją założyc. foto poniżej

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK

Dobra dobra ,wszyscy wiedza,że chcesz sprzedać haha ale wygląda superr

BMW
    Rolls Royce Phantom
    BLENDA nie do sprzedania, zrobił ten gadzet na mnie wrazenie wieksze jak oz futura 18j na tym aucie.

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez IMPEX1950 Zobacz posta
    BLENDA nie do sprzedania, zrobił ten gadzet na mnie wrazenie wieksze jak oz futura 18j na tym aucie
    Tyle lat siedzisz w BMW i dopiero teraz doceniłeś blendę w E32 ?? Sorry ale dobranocka była o 19......
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion