Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: nasz wspanialy andrzej golota

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    A ja podziwiam wszystkich bokserow za to ze maja odwage wyjsc na ring i walczyc

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Cytat Zamieszczone przez mario7
    Szczególnie z tysonem lub lewisem w czasach ich świetności.
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez wiku
    Cytat Zamieszczone przez mario7
    Szczególnie z tysonem lub lewisem w czasach ich świetności.
    kazdy myslal ze ich pokona. ale nie zazdroszcze im tego uczucia przed walka z tysonem lub lewisem. innaczej jest jak czlowiek do konca nie wie kim jest jego przeciwnik i dopiero po walce okazuje sie co i jak a innaczej jak wiesz ze ktos jest w szczytowej formie i moze byc ciezko

7ka
    Gość
    A tu takie wiesci...

starzy wracaja na ring...no no bedzie co ogladac ;D

http://sport.wp.pl/wid,10590409,kat,...wiadomosc.html

czyzby GOLOTA vs BOWE III ???

znalazlem ciekawe zdjecie Golota-Mollo --- http://m.onet.pl/_m/9587b7b3bc281b51...6bec4,21,1.jpg

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Z tych trzech bowe holy i lewis nie powinien powracać na ring lewis bo on odszedł w największej glorii z ringu
    B M W

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Przed chwilką obejrzałem sobie kilka walk goloty. Z lenoxem z brewsterem i musze powiedzieć że słaby jest po prostu. lenox załatwił go po prostu siła, a brewster sprytem. Nie chce sie na andrzeju wyżywać bo wiem że ma wielu zwolenników, ale po prostu słaby na prawdziwych zawodowców.
    B M W

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    golota przy takich gwiazdach ringu jak saleta sosnowski wach najman i najlepszy dowcip polskiego boksu tanczaca gwiazda diablo wlodarczyk nie wypada tak zle. zaistnial w stanach a to nie jest wcale takie latwe tylko ze ten czlowiek nie potrafi powiedziec dosc (trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym) moze lubi kompromitowac sie za kazdym razem i po przegranej walce tlumaczyc ze cos bylo nie tak albo ktos mu cos podal. z polskich bokserow obecnie walczacych doceniam tylko jednego moze jeszcze nie jest tak bardzo znany ale wszystko przed nim http://pl.youtube.com/watch?v=ILRkq9Y_Q9E (jezdzi srebrna e 38)

Uprawnienia umieszczania postów