Witam wszystkich. Jestem jakiś czas na forum ale chyba nie było oficjalnego przywitania. Posiadam od niedawna (2miesiące)e32 m60b40 kolorek diamand schwarzmetalic. Jestem na etapie usprawniania autka-czyli pakiet startowy-płyny , oleje, pompa, sondy poduszki silnik i skrzynia. - Jest kilka mankamentów ale to w odpowiednim dziale będę pytał. Mam nadzieję że pomożecie-to jak..... pomożecie???? pozdrawiam
fotka z pierwszych przymrozków :-) w miare modyfikacji będę dorzucał zdj.
S214A AUT.STABIL.-CONTROL+TRAKTION(ASC+T) Automat. ukł. przeciwpoślizg. (ASC+T) S241A AIRBAG FAHRER/BEIFAHRER Poduszka powietrzna kierowcy i pasażera S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S317A KOMFORTBETAETIGUNG F. TUEREN Autom. miękkiego zam. pokr. bagażnika S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S352A DOPPELVERGLASUNG Pod. oszklenie izolacyjne S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel. S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S472A MITTELARMLEHNEN VORN FAHRER/BEIF. Podłokietnik przedni kierowcy/pasażera S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S528A AUTOMATISCHE UMLUFT CONTROLL (AUC) Autom. kontrola obiegu powietrza S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S662* BMW BAVARIA C PROFESSIONAL RDS S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria