Cytat Zamieszczone przez krzys51 Zobacz posta
Ja kupiłem za 10 koła (ale nie w ciemn - wiedziałem, że będę musiał co nieco poprawić) w tydzień dołożyłem 9 tyś z gazem. Ale byłem przygotowany. Zrobiłem na glanc.
Szukałem w cenie 15-18 tyś ale były szroty.
Myślę, że za duże ryzyko. Ale może dobrze Trafisz od pewniaka.
ja szukając e38 celowałem mniej więcej po środku cen na portalach ( ponieważ budżet był ograniczony inwestycjami w dom ) i szczerze mówiąc nie było nic wartego uwagi....jakimś cudem trafiłem samochód bardzo tanio na portalu , po dwóch szczerych rozmowach ze sprzedający i jasnym obrazie stanu auta postanowiłem się wybrać obejrzeć , na szybko przemyślałem ile jest wkładu ( odliczając to co ogarnę sam kupując tylko części itd ) , samochód miał pewne problemy i niedoskonałości , byłem przygotowany realnie do tematu , dołożyłem po kupnie 3000 zł do auta i myślę że koleje 3000-4000 na wiosnę i będzie po zawodach a przedział cenowy auta po wszystkim nadal będzie poniżej średniej :) , podsumowując za tę kasę kupisz i na pewno trafisz fajny egzemplarz lecz..... licz się z tym że przygoda nie skończy się tylko na wydaniu kasy na auto w dniu jego zakupu , kupując za 8000 dołożysz do auta, kupisz za 12000 też dołożysz nawet jak kupisz za 16000 to możesz być pewny że też coś będzie do zrobienia , także twój wybór czy szukasz auta z małym wkładem czy jak ja tańszego ale z wkładem nie przekraczającym średniej rynkowej i takiego w którym dużo możesz połapać sam jeśli lubisz pogrzebać w samochodzie jak ja :D