Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 36

W±tek: Proszê o ocenê tego auta. Jak zwykle wszystko wydaje siê OK.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Mateusz_S
    Do³±czy³
    Apr 2013
    BMW
    730d E65
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    S± sposoby aby tê akcyzê pomniejszyæ o dobr± po³owê.... Liczmy op³aty oko³o 4.5 tys, handlarz te¿ co¶ opu¶ci jeszcze i bêdzie oko³o 30 tys jak napisa³em ;)
    w ¿yciu nie wyjdzie 30 tys... A skoro piszesz, ¿e handlarz jeszcze opu¶ci cenê to rozumiem, ¿e sprzeda z ujemn± mar¿±, hmmm - genialne posuniêcie :) a je¶li zarobi jeszcze na tym aucie - to odpowiedz sobie na moje fundamentalne pytanie z pierwszego mojego wpisu. ILE MUSIA£O TO AUTO KOSZTOWAÆ???????????
    Wygl±da bardzo ³adnie, zero ryski jak na 12 lat :) 176 tys km (14,7 tys. km rocznie we Francji - LOL:). Dolicz do kosztów handlarza, ¿e auto musia³ przywie¼æ i ca³e wymalowaæ (3-5 tys z³).

To auto to szrot i omija³bym je szerokim ³ukiem... triumfalnym :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Nawet je¶li nie by³oby szrotem to nie ma w NIM NIC dla którego warto by³oby jechaæ ogl±daæ nawet :)

Chyba koledze odechcia³o siê ju¿ tego auta :D - Ale wszystko co mówimy to dla jego dobra oczywi¶cie aby nie wpad³ na minê i by³ zadowolony z 7er bo kupienie auta tej klasy w postaci "sk³adaka" to nie sztuka :)

Dobry zadbany egzemplarz mo¿e daæ DU¯¯¯¯OOO frajdyyy z jazdy :)

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Czasem mo¿na kupiæ mega drogie bo niby 'doinwestowane' , wypasione a okazaæ siê mo¿e po powodzi , sklejone po ¶rodku etc. i wtedy autko w og³oszeniu by³o by na forum komentowane jako MALYNA...

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    E65
    Sk±d
    Che³m
    Panowie ogólnie rzecz ujmuj±c najtañsze " Bezwypadkowe " e65 s± w POLSCE - hahahahahhahahhaha. Popatrzcie na mobile.de ile trzeba zap³aciæ Euro za auto bezwypadkowe i w takim wyposa¿eniu

jak opisywane wy¿ej.

Bo w kwestii wyposa¿enia autko nie jest najgorsze. Komforty czarne mo¿na ju¿ kupiæ w full opcji za 2 tysie.

W takich pieni±dzach nie szukaj sprawnego auta bo siê niemile zawiedziesz i bêdziesz psioczy³ ¿e BMW siê psuje. ¯eby handlarz sprzeda³ je za 29900 z op³atami musia³by je sprowadziæ za min 20000 PLN.

A uwierz mi takich aut na zachodzie nie ma. Przepraszam s± ale na szrotach do rozbiórki i przyjezdza polaczek z lor± i zabiera 10szt na raz!

Takie czasy!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2014
    BMW
    brak
    Sk±d
    S³upsk
    Sprowadzili¶cie mnie na ziemiê. Dziêki.

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    A mo¿e kto¶ podjedzie zobaczyæ bo taka 'paplanina' nic nie wnosi. Jak wystawiê swoj± za np. 37tys. to te¿ bêdzie ¿e jestem handlarz , ¿e spawana z 4 jak nawet nikt tego auta nie ogl±da³???? Rozumiem ¿e wasze autka to takie IG£Y ¿e stoj± pod kocykiem i ze nawet jak co¶ jest sprawne ale stare to zaraz wymieniacie-dajcie ¿yæ.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    Jakub wydaje mi siê ¿e ró¿nica jest jak samochód wystawia osoba która jest w³a¶cicielem od kilku lat i wtedy wyplakowany silnik czy inne pierdo³y s± akceptowalne. Natomiast kiedy robi to handlarz którego jedynym celem jest jak najwiêkszy zarobek a samochód jest tani to mo¿na w ciemno przyj±æ ¿e jego stan jest dramatyczny a auto zosta³o podpicowane znanymi sposobami ¿eby siê "piknie ¶wieci³o". ¯aden handlarz nie jest "mecenasem sztuki" i nie kupuje dobrych aut poprawia je a nastêpnie sprzedaje ze strat± tylko wychodzi z za³o¿enia "kupiæ tanio, podpicowaæ i znale¼æ jelenia co ³yknie wypolerowanego sk³adaka".
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Tak robi 99,9 % handlarzy wiem lecz s± wyj±tki od regu³y. Pojechaæ ogl±dn±æ i napisaæ czy ulep czy mo¿e stan do zniesienia.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Vip Vip Awatar dealer25
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e66 750Li
    Sk±d
    Wa³cz
    ciekawe czy jak ktos z nas by wystawi³ swoje 7er w tej cenie na sprzedaz czy by³by te same "snucie domys³ów", jakby by³a wystawiona za 39 tys to byscie pisali ze za drogo :D za 30 ze za tanio :D Mam pomys³ to moze pogadajcie z handlarzem ze dajcie 35 :D Moim zdaniem najpierw trzeba ja na ¿ywo obejrzeæ, sprawdziæ typowe bol±czki tego modelu, pod³±czyæ pod kompa a pó¼niej wyci±gaæ wnioski, je¶li mia³bym blisko to z ciekawo¶ci bym podjecha³ :) Wiadomo nikt z nas za taka kase by nie sprzeda³ 7er no chyba ze auto by sie juz sypa³o ( tak jak 7er Technics'a) nie oszukujmy sie ceny naszych e65 lec± w do³ i w tym roku spokojnie za 35 tys bêdzie mozna znalezc co¶ ciekawego z pierwszych roczników

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    Dealer zgadza siê ¿e za 35 ko³a siê co¶ znajdzie ale nie za 30 i to od handlarza który co najmniej 5 tysi musi zarobiæ czyli z podpicowanie kosztowa³a go jakie¶ 25 tysi. Tak wiêc my¶lê za ile musia³ j± kupiæ i co to by³ za stan......
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Podobne w±tki

1. Przeciek wewn±trz kabiny. Jak siê do tego zabraæ?
    Przez Trolcio735 w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 27-10-2011, 14:47
  2. e38 740 proszê o ocenê tego auta (od roku na allegro)
    Przez Zajefajny w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 02-09-2011, 00:47
  3. Proszê o ocenê auta. 528i
    Przez hollywood w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 02-04-2011, 11:00
  4. Proszê o opienie tego auta e32 735
    Przez stoker23 w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 28-04-2010, 20:29
  5. proszê o opinie dotycz±ce tego auta
    Przez musik w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 23-04-2010, 19:52

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •