Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Proszę o ocenę tego auta. Jak zwykle wszystko wydaje się OK.

Początkujący Użytkownik Awatar Mateusz_S
    BMW
    730d E65
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Są sposoby aby tę akcyzę pomniejszyć o dobrą połowę.... Liczmy opłaty około 4.5 tys, handlarz też coś opuści jeszcze i będzie około 30 tys jak napisałem ;)
    w życiu nie wyjdzie 30 tys... A skoro piszesz, że handlarz jeszcze opuści cenę to rozumiem, że sprzeda z ujemną marżą, hmmm - genialne posunięcie :) a jeśli zarobi jeszcze na tym aucie - to odpowiedz sobie na moje fundamentalne pytanie z pierwszego mojego wpisu. ILE MUSIAŁO TO AUTO KOSZTOWAĆ???????????
    Wygląda bardzo ładnie, zero ryski jak na 12 lat :) 176 tys km (14,7 tys. km rocznie we Francji - LOL:). Dolicz do kosztów handlarza, że auto musiał przywieźć i całe wymalować (3-5 tys zł).

To auto to szrot i omijałbym je szerokim łukiem... triumfalnym :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Nawet jeśli nie byłoby szrotem to nie ma w NIM NIC dla którego warto byłoby jechać oglądać nawet :)

Chyba koledze odechciało się już tego auta :D - Ale wszystko co mówimy to dla jego dobra oczywiście aby nie wpadł na minę i był zadowolony z 7er bo kupienie auta tej klasy w postaci "składaka" to nie sztuka :)

Dobry zadbany egzemplarz może dać DUŻŻŻŻOOO frajdyyy z jazdy :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Czasem można kupić mega drogie bo niby 'doinwestowane' , wypasione a okazać się może po powodzi , sklejone po środku etc. i wtedy autko w ogłoszeniu było by na forum komentowane jako MALYNA...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Panowie ogólnie rzecz ujmując najtańsze " Bezwypadkowe " e65 są w POLSCE - hahahahahhahahhaha. Popatrzcie na mobile.de ile trzeba zapłacić Euro za auto bezwypadkowe i w takim wyposażeniu

jak opisywane wyżej.

Bo w kwestii wyposażenia autko nie jest najgorsze. Komforty czarne można już kupić w full opcji za 2 tysie.

W takich pieniądzach nie szukaj sprawnego auta bo się niemile zawiedziesz i będziesz psioczył że BMW się psuje. Żeby handlarz sprzedał je za 29900 z opłatami musiałby je sprowadzić za min 20000 PLN.

A uwierz mi takich aut na zachodzie nie ma. Przepraszam są ale na szrotach do rozbiórki i przyjezdza polaczek z lorą i zabiera 10szt na raz!

Takie czasy!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Sprowadziliście mnie na ziemię. Dzięki.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    A może ktoś podjedzie zobaczyć bo taka 'paplanina' nic nie wnosi. Jak wystawię swoją za np. 37tys. to też będzie że jestem handlarz , że spawana z 4 jak nawet nikt tego auta nie oglądał???? Rozumiem że wasze autka to takie IGŁY że stoją pod kocykiem i ze nawet jak coś jest sprawne ale stare to zaraz wymieniacie-dajcie żyć.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Jakub wydaje mi się że różnica jest jak samochód wystawia osoba która jest właścicielem od kilku lat i wtedy wyplakowany silnik czy inne pierdoły są akceptowalne. Natomiast kiedy robi to handlarz którego jedynym celem jest jak największy zarobek a samochód jest tani to można w ciemno przyjąć że jego stan jest dramatyczny a auto zostało podpicowane znanymi sposobami żeby się "piknie świeciło". Żaden handlarz nie jest "mecenasem sztuki" i nie kupuje dobrych aut poprawia je a następnie sprzedaje ze stratą tylko wychodzi z założenia "kupić tanio, podpicować i znaleźć jelenia co łyknie wypolerowanego składaka".
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Tak robi 99,9 % handlarzy wiem lecz są wyjątki od reguły. Pojechać oglądnąć i napisać czy ulep czy może stan do zniesienia.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    ciekawe czy jak ktos z nas by wystawił swoje 7er w tej cenie na sprzedaz czy byłby te same "snucie domysłów", jakby była wystawiona za 39 tys to byscie pisali ze za drogo :D za 30 ze za tanio :D Mam pomysł to moze pogadajcie z handlarzem ze dajcie 35 :D Moim zdaniem najpierw trzeba ja na żywo obejrzeć, sprawdzić typowe bolączki tego modelu, podłączyć pod kompa a później wyciągać wnioski, jeśli miałbym blisko to z ciekawości bym podjechał :) Wiadomo nikt z nas za taka kase by nie sprzedał 7er no chyba ze auto by sie juz sypało ( tak jak 7er Technics'a) nie oszukujmy sie ceny naszych e65 lecą w doł i w tym roku spokojnie za 35 tys będzie mozna znalezc coś ciekawego z pierwszych roczników

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Dealer zgadza się że za 35 koła się coś znajdzie ale nie za 30 i to od handlarza który co najmniej 5 tysi musi zarobić czyli z podpicowanie kosztowała go jakieś 25 tysi. Tak więc myślę za ile musiał ją kupić i co to był za stan......
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.