Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 76

Wątek: Chyba najładniejsze na alledrogo e32

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32

Cytat Zamieszczone przez dmisieekk Zobacz posta
    A ja dalej twierdze że handlarz to cwaniak :x Samo to że na aukcji piszesz "Auto w stanie idealnym, bezwypadkowe, silnik pracuje bardzo ladnie , skrzynia zmienia biegi bardzo plynnie , hamulce tarcze, klocki jak nowe, w zawieszeniu nic nie stuka, nie puka, nowe wahacze ( zalozone w szwajcarii ) karoseria bez najmniejszych oznak korozji, podloga, drzwi zdrowe."

A później piszesz że drzwi robione (malowane) , bo rdza... Niby nowe wahacze a coś tam trzeba wymienić. Miano IDEALNY SAMOCHÓD jak to nazwałeś nie odnośi się do Twojego , który chcesz sprzedać bo ideał nie posiada WAD i kitu , 800um... Ten przebieg jest również swietny, auto ma 21 lat i 280 tyś. Moje ma 5 lat i 266 tyś;D Kiera wytarta, fotele jak nówka... dziwne, dalej pedał gazu również wyciora-ny.. Kupiłeś ją z uszkodzoną pompą wody - skąd pewność że silnik nie został przegrzany ?

i nadal potwierdzam moj opis, ja nie napisalem ze drzwi robilem bo byla rdza, to napisal ktos to ogladal bmw i tak stwierdzil, auto jest bezwypadkowe, silnik pracuje bardzo ladnie jak i skrzynia, tarcze klocki tez sa prawie nowe, w zawieszeniu jak sie jedzie nic nie puknie, wahacze sa nowe, a to ze do wymiany sa dwie tulejki to jakas wielka rzecz?? i naprawde prosze nie dyskutuj jesli nie widziales auta, bo widze ze masz jakisuraz, chyba w przeszlosci zostales "skrzywdzony " przez handlarza, i teraz sie to uwidacznia , dla mnie koniec dyskusji z Toba bo to nie ma sensu, bicie piany na forum, a widze ze masz najwiecej do powiedzenia o kazdym aucie o ktore ktos tu zapyta, a prawda jest taka ze madrzysz sie najbardziej a siedzisz przed kompem i nic pozytecznego nie robisz. dla mnie ktos moze napisac ze auto bylo skladane z trzech, blotniki malowane bo cwiartki wstawialem:) przynajmniej bede mial spokoj z bajkopisarzami, nie ujmujac osobom na tym forum ktorzy normalnie i logicznie podchodza do tematu .
    pozdro
    Ostatnio edytowane przez zietek ; 20-01-2014 o 08:40

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

Aż strach wystawiać auto na sprzedaż bo ostatnio tu na naszym forum jedzie się po wszystkim, wszystkich bez skrupułów....

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    SZUKAM
    A "jedzie się" , bo ludzie wystawiają auta opisują jako piękne, idealne i w ogóle cukiereczki a Ty człowieku się tłuczesz po 500 km aby zobaczyć złom i dowiedzieć się prawdy.. A takie zachowanie mnie mocno wkurza ! @zietek Od tego jest forum, wiec jak mam czas to pisze i nic Ci do tego :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32

Cytat Zamieszczone przez dmisieekk Zobacz posta
    A "jedzie się" , bo ludzie wystawiają auta opisują jako piękne, idealne i w ogóle cukiereczki a Ty człowieku się tłuczesz po 500 km aby zobaczyć złom i dowiedzieć się prawdy.. A takie zachowanie mnie mocno wkurza ! @zietek Od tego jest forum, wiec jak mam czas to pisze i nic Ci do tego :)
    jak obejrzysz auto to mozesz pisac, a nie tak jak teraz , twoje wypowiedzi wziete sa " z dupy" za przeproszeniem, nikt Ci nie kaze jechac 500km i ogladac auto, siedz sobie w domu i fapuj sie nad swoim autem. bo jak pisalem wczesniej widze ze kazde auto wystawione na sprzedaz cie wkurza,

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    SZUKAM
    Po zdjęciach również można wiele napisać. "Z uczciwymi handlarzami jest tak jak z elfami na Islandii, ludzie w nie wierzą ale nikt nie spotkał"

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Panowie, dosyć tych przepychanek. Od teraz tylko merytoryczna dyskusja na temat tego auta.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Dokładnie niech się wypowiadają tylko Ci którzy dane autko widzieli a nie z góry cos przekreślają po fotach- to mnie WKURZA ! Irek auto ładne jest ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Dokładnie niech się wypowiadają tylko Ci którzy dane autko widzieli a nie z góry cos przekreślają po fotach
    To zlikwidujmy dział Allegro..... bo przecież większość aut poddawanych ocenie nikt z forum nie widział.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ja nie mówię żeby zaprzestać oceniania aut/a ale przestać obrażać siebie nawzajem.

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    To zlikwidujmy dział Allegro..... bo przecież większość aut poddawanych ocenie nikt z forum nie widział.
    Dokładnie chyba możemy zarówno krytykować jak i chwalić, widzieć wady i zalety.....Jednak zgadzam się że polemika która idzie w złym kierunku jest zbędna....
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.