Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 76

Wątek: Chyba najładniejsze na alledrogo e32

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Nie zrozumiałeś mnie, gro sprzedających gdy tylko podchwyci pytanie kupującego od razu wyprzedza jego następne i opowiada "x" różnych rzeczy żeby zamydlić obraz, mniejsza o to.

Powiedz mi tylko jedno: po co obrobiłeś zdjęcia ? Nie uważasz że potencjalny kupujący, który to zobaczy nawet nie będzie chciał czytać opisu bo wyjdzie z założenia, że jak zdjęcia kręcone to auto tym bardziej, a po rozmowie tel choćbyś nie wiem jak tłumaczył i zachwalał dalej będzie uważał Cię za "typowego handlarza" no bo przecież foty kręcone.

telefonow mam pelno wiec chyba jednak ktos dzwoni, mimo zdjec robionych, a zdjecia, sa tylko poddane winietowaniu, jezeli wiesz co to jest to powinienes zauwazyc, podczas rozmowy, auta nie zachwalam jakby bylo lepsze niz nowe z salonu, wiec nie wiempo cote dyskusje, zrobilem zdjecia bo takie mi sie podobaja, i to jest odpowiedz na Twoje pytanie. Jak Ci sie fotki nie podoabaja, czy auto, to nie ogladaj , proste

i naprawde prosze o pytania odnosnie auta i jego stanu, a nie odnosnie ogloszenia, fotek itp, szkoda czasu na zbedne dyskusje zludzmi ktorzy najwiecej maja do powiedzenia siedzac przed monitorem
    Ostatnio edytowane przez zietek ; 18-01-2014 o 20:15

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32
    Nie zrozumiałeś mnie, gro sprzedających gdy tylko podchwyci pytanie kupującego od razu wyprzedza jego następne i opowiada "x" różnych rzeczy żeby zamydlić obraz, mniejsza o to.

Powiedz mi tylko jedno: po co obrobiłeś zdjęcia ? Nie uważasz że potencjalny kupujący, który to zobaczy nawet nie będzie chciał czytać opisu bo wyjdzie z założenia, że jak zdjęcia kręcone to auto tym bardziej, a po rozmowie tel choćbyś nie wiem jak tłumaczył i zachwalał dalej będzie uważał Cię za "typowego handlarza" no bo przecież foty kręcone.
    To lepiej wstawić foty z telefonu i na których nic nie widać, ja jak coś sprzedaje, cokolwiek też robię ładne zdjęcia i delikatnie podrabiam je, żeby fajnie wyglądało, bo ludzie kupują oczami i mało ludzi rozumuje tak jak Ty.

Oglądałem auto powiem tylko tyle, że stan nie powala jak za ten prajs.

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    No proszę mamy pierwszego oglądającego. Możesz napisać coś więcej?
    [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/1048/dsc0188v.jpg[/IMG 7er

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez avecezarave Zobacz posta
    No proszę mamy pierwszego oglądającego. Możesz napisać coś więcej?
    X2 napisz, napisz
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32

Cytat Zamieszczone przez rajan Zobacz posta
    To lepiej wstawić foty z telefonu i na których nic nie widać, ja jak coś sprzedaje, cokolwiek też robię ładne zdjęcia i delikatnie podrabiam je, żeby fajnie wyglądało, bo ludzie kupują oczami i mało ludzi rozumuje tak jak Ty.

Oglądałem auto powiem tylko tyle, że stan nie powala jak za ten prajs.

wiec jak Ty bedziesz sprzedawal to wstawisz sobie fotki z telefonu, ja wstawilem takie,

tez chetnie poslucham co Ci sie nie podobalo, bo ogladajac nic nie mowiles, a co do ceny nie zaproponowales swojej

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

Czekamy na pierwszą relację kogoś kto widział auto a nie tylko ślepił się w monitor.... Nie powiem jestem ciekawy ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA

bo ludzie kupują oczami i mało ludzi rozumuje tak jak Ty.
    Auto takie jak E32 (i nie tylko) kupuje się rozumem a nie oczami.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Auto takie jak E32 (i nie tylko) kupuje się rozumem a nie oczami.
    W Polsce jednak więcej ludzi kupuje oczami - tu się zgadzam w 100% ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez zietek Zobacz posta
    wiec jak Ty bedziesz sprzedawal to wstawisz sobie fotki z telefonu, ja wstawilem takie,

tez chetnie poslucham co Ci sie nie podobalo, bo ogladajac nic nie mowiles, a co do ceny nie zaproponowales swojej
    Przeczytaj najpierw do końca potem komentuj...

Nie powaliło mnie na kolana, nie mówię, że jest tragedia ale spodziewałem się czegoś lepszego za ten prajs, szczególnie, że to "świeżo" sprowadzone auto wiec jest w nim pewnie jeszcze wiele zonków o których sam nie wiesz, bo zrobiłeś nim 100km jak mówiłeś. Dla mnie lakierniczo nie za specjalnie, moja nie jest igłą ale czegoś się wymaga szczególnie za taką cenę, a tu prawie połowa auta malowana, błotniki wiadomo cieniowane bo drzwi malowane pod listwami mierniczek trochę pokazywał miejscami nawet 800, wiec drzwi pewnie były trochę zjedzone, wiadomo jak z nimi jest. Doły drzwi od wewnątrz malowane a naloty w dwóch miejscach były. Malowałeś tylny błotnik a przy wlewie wychodzi rost. Środek naplakowany "na bogato" aż mi się drzwi wyślizgnęły z ręki jak zamykałem hehe. Fotel kierowcy w zajebistym stanie jak na ten przebieg a kierownica wydymana. Też mam wrażenie, że malowany jak ktoś wcześniej, mogę mylić ale dla mnie dziwne. Radio nie działa bo zakodowane, ciekawe czemu nie odkodowałeś, pewnie dlatego, bo chyba wyświetlacz padnięty.
    Mechanicznie, znawcą nie jestem, palił bardzo łanie, chodził równo i tak jak powinien, ale dziwnie nie równo schodził z obrotów, jakieś takie jak by drgania na budę szły. Skrzynia fajnie zmieniała, szarpać nie szarpała.
    Ogólnie auto nie jest złe, ale nie jest ładnieje od mojej więc zmieniać nie będę, ma kilka wypasów więcej, ale wole mieć zdrowszą budę.
    Ostatnio edytowane przez rajan ; 19-01-2014 o 15:45

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32
    Przeczytaj najpierw do końca potem komentuj...

Nie powaliło mnie na kolana, nie mówię, że jest tragedia ale spodziewałem się czegoś lepszego za ten prajs, szczególnie, że to "świeżo" sprowadzone auto wiec jest w nim pewnie jeszcze wiele zonków o których sam nie wiesz, bo zrobiłeś nim 100km jak mówiłeś. Dla mnie lakierniczo nie za specjalnie, moja nie jest igłą ale czegoś się wymaga szczególnie za taką cenę, a tu prawie połowa auta malowana, błotniki wiadomo cieniowane bo drzwi malowane pod listwami mierniczek trochę pokazywał miejscami nawet 800, wiec drzwi pewnie były trochę zjedzone, wiadomo jak z nimi jest. Doły drzwi od wewnątrz malowane a naloty w dwóch miejscach były. Malowałeś tylny błotnik a przy wlewie wychodzi rost. Środek naplakowany "na bogato" aż mi się drzwi wyślizgnęły z ręki jak zamykałem hehe. Fotel kierowcy w zajebistym stanie jak na ten przebieg a kierownica wydymana. Też mam wrażenie, że malowany jak ktoś wcześniej, mogę mylić ale dla mnie dziwne. Radio nie działa bo zakodowane, ciekawe czemu nie odkodowałeś, pewnie dlatego, bo chyba wyświetlacz padnięty.
    Mechanicznie, znawcą nie jestem, palił bardzo łanie, chodził równo i tak jak powinien, ale dziwnie nie równo schodził z obrotów, jakieś takie jak by drgania na budę szły. Skrzynia fajnie zmieniała, szarpać nie szarpała.
    Ogólnie auto nie jest złe, ale nie jest ładnieje od mojej więc zmieniać nie będę, ma kilka wypasów więcej, ale wole mieć zdrowszą budę.

widze ze inna rozmowa byla na zywo, a inna na forum :)
    jezeli szukasz salonowego auta ktore ma 21 lat to zycze powodzenia, przy wlewie wychodzi? ok, faktycznie wielkosci jakiej?? 4-5 mm?? w koncu auto maswoje lata, pomalowane by bylo powiedzialbys ze malowany wlew bo pewnie bylo zjedzone przez rdze, radio mawylany wyswietlacz?? gratuluje spostrzegawczosci, skoro cale auto tak ogladalem jak to radio to nie dziwie sie ze tak teraz to opisujesz, wyswietlacz w radiu ma sie calkiem dobrze, a przepalona zarowka to nie wylany wyswietlacz, kodu trzeba poszukac w ksiazce, a samwidziales ze mi sie spieszylo i albo sprawdzamy auto, albo bawimy sie w pierdoly typu rozkodowanie radia. z plakiem to tez przesadziles, skoro drzwi Ci sie wyslizgnely z reki to moze miales tluste rece po frytkach :) Kierownica jest wytarta, w porownaniu do idealnych foteli wyglada faktycznie dziwnie, ale coz, taka byla, i tak zostala, czy gdybym malowal fotele, to nie wymienilbym kierownicy , ktora mozna kupic na allegro za 50-70zl ?? i uchronic sie od tego typu komentarzy teraz?? moglem tak zrobic ale po co, takie zostalo kupione w szwajcarii i takie przyjechalo.
    silnik schodzi normalnie z obrotow tak samo normalnie pracuje, nie wiem co Ty tam czules, ale byc moze powodem bylo to ze poprostu wjezdzajac nia do garazu skonczylo sie juz paliwo,