Nie dziala tylko radio (kaseciak) jak wlacze swiatla to przyciski sie podswietlaja natomiast nie da sie w zaden sposob wlaczyc tego radia, wyswietlacz na radiu nie podswietla sie.. To stalo sie napewno po ladowaniu akumulatora..
Z niedziałających rzeczy jest jeszcze ABS/TC ale to nie działalo juz wczesniej a wlasciwie raz dzialalo raz nie, a teraz jest tak ze jak jade powoli to na pedale chamulca czuc zalaczajaca sie pompe od ABS natomiast jesli przyspiesze to silnik sie zdlawi a czasem sam sobie doda "gazu" i wywala blad ABS/TC
Poza tym wszystko dziala.. Fotele, pamiec, roleta, zapalniczki -- to wszystko dziala..
Reszta bezpiecznikow cala, tylko te dwa byly spalone i sie pala kiedy wkladam na ich miejsce nowe..
Na kompie zadnym nie bylem.. U mnie jest jeden kumaty czlowiek w okolicy ale tyle liczy sobie za podlaczenie ze pojade do niego w ostatecznosci..
Mam kabel, interfejs i jeszcze jakis interfejs na bluetoth do tel ale nie udalo mi sie jeszcze nigdy polaczyc przez to z kompem w samochodzie..