nagrywam na nowym laptopie na różnych cd , czytają czytniki mk1 mk2 mk3 , teraz zgrałem jeszcze dvd do e65 i jest ok.
"Mapy należy rozpakować i nagrać programem MagicISO na najmniejszej
prędkości w ---mode 2/XA"
nagrywam na nowym laptopie na różnych cd , czytają czytniki mk1 mk2 mk3 , teraz zgrałem jeszcze dvd do e65 i jest ok.
"Mapy należy rozpakować i nagrać programem MagicISO na najmniejszej
prędkości w ---mode 2/XA"
Ostatnio edytowane przez szpoper ; 17-01-2014 o 19:38
Tak ja mam zawsze Cue
Nie ogarniam tego MagicISO może zrobię fotorelację i będzie na przyszłość dla innych forumowiczów z takim problemem:)
Mam program MagicISO.
taką płytkę:
Załadowałem plik ( ale moim zdaniem coś mała waga- chyba, że cue tak ma - zresztą po nagraniu obrazu imageBurn i tak są dwa pliki- nie wiedziałem, któr wybrać ale zassało i tak wszystko automatycznie, będzie to pokazane na kolejnym zdjęciu:
tutaj waga tego 2 pliku:
Tutaj zawartość pliku, do którego rozpakowałem pobrane pliki z chomika plus obraz płyty z tych plików ( cue):
Po załadowaniu pliku zaznaczonego na zdj nr 2 w programie wygląda to tak:
Program jest mało intuicyjny, poszperałem i w opcjach znalazłem wybór rozszerzeń plików odznaczyłem ISO + coś tam i zaznaczyłem CUE:
Nie wiem gdzie ustawić mode 2 ani prędkość
Nie mam pojęcia gdzie jest opcja nagraj płytę xD tzn jest ale np. coś takiego jak nagraj płytę iso :(
P.S ponawiam pytanie czy 1 wgrywam spolszczenie i 2 najnowszego softa v27? czy niema to znaczenia?
Po każdych uwagach będę edytował i kontynuował ten wpis
Ostatnio edytowane przez krzych ; 18-01-2014 o 13:57