Dzieki za odpowiedz! Biala jest calkiem ladna to prawda, a do jej felg mam te same odczucia - moze koniec końców sie uda wymienić to na jakies oryginalne BMW albo cos co wyglada schludnie. Tylko to daleeeko...

Chodzi mi cały czas po głowie ta szara, właściciel chce zebym zapłacił za przegląd on zapłaci za oc i moze odbijemy targu. Niemniej jednak boje sie ze bedzie to kasa utopiona w błoto bo auta w ruchu nie widziałem - tylko silnik miałem okazje osluchac, a sprzedawca twierdzi ze do wymiany w niedługim czasie beda amortyzatory.

Co do tej zabiedbanej, wymaga włożenia pracy, ale mocny silnik w gazie jest dla mnie bardzo atrakcyjny. Musze sie jutro skontaktować z serwisem BMW w Łodzi (nieautoryzowany na ul. Teresy) i zapytać jakie sa koszta naprawy takiej skrzyni. A moze Wy sie orientujecie w jakich kwotach to sie moze zamknąć? I co moze powodować problem? Zastanawiam sie nad tym zeby w niedziele tam pojechac i obejrzec - o ile autem mozna sie przemieszczać w razie ewentualnego zakupu.

Moze ktos z Was ma cos na sprzedaż? Albo wie ze jakas oferta dostępna w necie jest warta zainteresowania?

Sent from my iPhone using Tapatalk