Może słowo "kultowe" trochę nad wyraz ale kierujmy się zdrowym rozsądkiem i traktujmy wpis jako zabawę a nie sprzeczki.
Gdyby E39 M5 było z DSG to byłby to mój faworyt na nr 1 ...Tak jest 911
Może słowo "kultowe" trochę nad wyraz ale kierujmy się zdrowym rozsądkiem i traktujmy wpis jako zabawę a nie sprzeczki.
Gdyby E39 M5 było z DSG to byłby to mój faworyt na nr 1 ...Tak jest 911
- napisałem że zamiast E65 mój faworyt to Nowy MB CLS !!! Póki co nie przewiduje sprzedaży E65
- Kiedyś myślałem o E63 M6 odradzono ze względu nie na wysokie koszta eksploatacyjne a usterkowość np. sprzęgła E60 M5 zapewne podobny problem
- Dlaczego E39 ...jechałem tym autem wielokrotnie, z różnymi silnikami i zawsze byłem pod wrażeniem czucia tego auta. Wygląd też nie pozostawia wątpliwości.
Tak jak napisalem wczesniej.uklad jezdny miedzy e39 a e60 m5 to duza roznica.wyglad to kwestia gustu, moim zdaniem to absolutna przepasc(mowa o m5).
Pamietaj tez ze e39 jest juz leciwe i znalezc egzemplarz ze sprawnymi vanosami to tak jak 6 w lotto.w innym wypadku to na postoju przypomina 3.0d na m-paku niczym sie nie wyrozniajacy od innch e39.
Chodzi mi o to ,ze E39 M5 to na pewno fajne auto ktore warto przez chwile miec lub chociaż sie nim przejechac jednak to jest e39 ktore niczym z tłumu sie nie wyroznia.
Za kwote 300t zl mozesz kupic mase ciekawych aut a e39 m5 to raczej odradzam...