Co powiecie o skuterach ZIPP ?
Co powiecie o skuterach ZIPP ?
Nigdy tego nie miałem ale chłopak z sąsiedztwa ma i cos tam jeździ, czasami biega z kluczami i grzebie ale jeździ. Kup za 1,5-2 tyś Neosa pojeździsz trochę i zobaczysz co dalej. Yamahę zawsze odsprzedasz w tej cenie praktycznie bez strat.
Tylko z tego co widzę to są to skutery 2T a tutaj takich nie polecacie... Ten jest ciekawy http://otomoto.pl/yamaha-neos-najlad...-M3865116.html tylko że 2 T
Ostatnio edytowane przez harry22 ; 31-12-2013 o 11:45
Harry22 mysle ze lepszym rozwiazaniem bedzie tak jak pisal Kuba.. rower - a jak sie wkrecisz w jazde to bardziej polubisz rower od 7era :)
no chyba ze koniecznie skuter.. to napewno nie zaden marketowy
Niestety rower nie wchodzi w grę :P Z racji tego jaką prace wykonuje czasem ledwo żyje i nie chciałbym jeszcze do domu pedałować:)
Neos ma swoje zalety, ma też małe "wady". Jak się zdecydujesz to zapytaj czy ściągał blokady. Jak nie to nie ma problemu, dość łatwy zabieg.
To co istotne. Koszt AC to na rok z 200-400zł. Nawet gdybyś nie miał zamiaru jeździć to warto dla samych zniżek trzymać:)
Znam dobrze ten model Yamahy, jak coś będziesz chciał wiedzieć więcej to na PW bo uważam że temat się wyczerpał.
to może coś takiego, taka tesla tylko taniej :
![]()
przy tej pojemnosci to jednak ja bym wolal dwusuwa bo zwawzszy, jezdzilem kumpla chinolem pare km 4T no masakra :D
Dopiero teraz zauważyłem. Ten Neos z ogłoszenia niby ma 5KW czyli ....
- albo sprzedający nie wie co pisze
- albo był "grzebany" co wcale nie powinno go skreślać
- samo zdjęcie blokad nie da 7KM