Jakub jak już kupimy te skuterki to zrobimy spota w połowie drogi hehe :D
Jakub jak już kupimy te skuterki to zrobimy spota w połowie drogi hehe :D
Romet mimo chińskości ma całkiem fajną sieć serwisową. Znam parę ZET'ek i CRS'ow którym jak coś nie działało na gwarancji to od ręki było wymieniane.
Kumpel handluje Rometami i Junakami i mówił, że jak jakiś "mONdry chłop" nie pcha tam łap to nic się nie psuje.
Nie twierdzę że nie a mało tego myślę że mi to by nawet chińczyk wystarczył ale wolę skuterki bardziej spokojne z wyglądu... Chińczyki to wszędzie jakieś chromy, naklejki różne kolory a to mi troszkę gimbazą jedzie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ten Kymco z tablicy ...3100zł+600zł+odblokowanie? Przekraczasz 4 tyś zł. Po co? Skoro ma być niedrogo. Jednak jak już to za 4 tyś to coś sensownego.
Gdybyś był z Wrocławia dałbym Ci się bujnąć Neosem ori odblokowanym i takim prawie 15 KM.
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 02-01-2014 o 20:44
Romet to nic innego jak zongshen i baotian z nalepką od iportera którym jest romet. Czy byłą by to zaleta gdyby to był rzeczywiście polski romet? nie bo pewnie nie jeden z was jeździł komarem motorynką albo rometem i to jest taki kibel że zamiast dawać radość doprowadzał niejednego młodego do płaczu jak musiał co chwile więcej go pchać niż jeździć, Korbowód który powinien być bardzo mocny jest tak samo twardy jak klucze Dropp Forget które pewnie też znacie 13 płaskooczkową można bez problemu wygiąć w rękach złączając oczko z płaskim. Nie jeden nie zdawał sobie sprawy z czym na doczynienia i się upośledził stłukł albo rozwalił sobie ręke prężąc z dużą siłą na klucz próbując coś odkręcić kiedy ów klucz się obrobił albo się złamał i ręka jeszcze z kawałkiem klucza uderzała o najbliższy element inną śrube albo blache.
Kymco jest spoko nie ma co zarzucić temu sprzętowi Każdy ich skuter spokojnie równa się z yamahą biorąc pod uwagę klasy podobnych modeli.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 02-01-2014 o 20:46
Roobs a jaki to koszt odblokowania takiego skutera??? Myślę że jutro utarguje z tego kymco na około 2700-2800... z zarejestrowaniem 3100 mnie wyjdzie +/-, co znajde lepszego w tej cenie, zaznaczając że to nie ma być malutki skuter...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Neos czy Areox to około 300-350zł. Ja pomógłbym Ci za Frii Whisky na zlocie :) Nawet na odległość to dość proste. Natomiast Kymko? Sorry nie wiem.
Wszystkie skutery są podobne. Te niby większe to często wyglądają komicznie 13 koła a nadmuchanie...jak hipopotam z małymi nóżkami :)
Najlepiej rusz się z domu i zobacz skutery na żywo a nie w necie. Niby pierdoła ale postaw skuter na centralnej nóżce! Zobaczysz że są takie które łatwo wchodzą a są takie same które wymagają sporo siły.
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 02-01-2014 o 20:54
No to będę musiał zadowolić się tymi 50km/h a jak się uda coś wymodzić to ok ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Panowie biało-czarny kymco zakupiony , pierwsze km pokonane, na dzień dzisiejszy jestem zadowolony...krótką trasę od rodziców pokonaliśmy w 2 osoby i skuterek spokojnie sobie radził ale z prędkością max 35-40 bo żonka miała stracha ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum