no to zmienia postać rzeczy :) jeśli wracasz do fabryki potem , myślałem że ma milka zostać na dłużej jeśli nie no to jak kto lubi :)
no to zmienia postać rzeczy :) jeśli wracasz do fabryki potem , myślałem że ma milka zostać na dłużej jeśli nie no to jak kto lubi :)
Witajcie oto kilka nowości w sprawie Airraida mojego
W końcu po 1,5miesiąca wprost z USA przyszła paczka - chyba będzie to 1 zestaw w Polsce montowany na tym podzespole
otóż zakucia tył od tylu lat w Pl stosuje się poduszki z Scani/Daf albo innego Tira
Udało mi się z kolega zamówić z profesjonalnego Aira z homologacją ( koszt takiego w USA na polskę to ok 20 tyś) dorwać okucie wydawane specjalnie na Auta osobowe Rękaw Ty !!!
Wprost do BMW :)
Zobaczcie jaka różnica będzie !!
Dla was byście mogli porównać jak wyglada poducha ze Scani
2
]
3
![]()
Za w czasu gdy autko było w domku poprawiłem dźwięk w aucie.
dzięki schematowi na forum
Dystanse MDf na przód + wzmak Carpower+ Głośniki Kicxersy
Dodatkowo wymieniłem 80% połamanych zapinek w drzwiach.
2
![]()
Witajcie ostatnio czas szalenie leci urlop już przeleciał.
Powróciłem do domu I wrzucam foty Autka teraźniejsze.
Jak pisaliście tak poprawiłem kilka pierdół.
Listwy czarne drzwi+ obramówki drzwi czarne + świeżo polakierowany Grill przedni
Tył Autka poszedł jeszcze niżej
2
3
Z racji postępujących drobnych prac Chciałbym wam lekko zaprezentować już prawie gotowe wnętrze pod Air Ride.( chciałbym jeszcze boczki Welurowe obszyć czarną alcantara)
W aucie mam dużo drewna a więc robiąc styl Elegance zrobiłem idealnie na wymiar Sosnową zabudowę polakierowaną w kolor wnętrza
Fotki z telefonu nie oddają ciemnej i błyszczącej barwy drewna.. Do tego jak będzie flota przyjdą kompresory
Air
]![]()
Wy to nie wiecie o czym mówicie...tak mi się przypomniało jak niedawno znalazłem na ebay.de taką fajną E32 w wersji "Yachtline" normalnie to mega rarytas...
http://static.pokazywarka.pl/i/59253...jpg?1434817184
hahaha dobre ..Ale nie nie to nie ten Styl :)
Błazerie no z 3 części :) bedą sie prezentować pięknie chromowane butle 2x i 2x kompresory
A Air sie robi bo jestem bez Auta :)
Witajcie Wszyscy!! Nowości tyle nowości - Air w zasadzie poskładany ( czekam tylko na Butle które mają przyjechać z Niemiec)
Chwaląc się lekko oto zdjęcia jak siadł SYTO PRZÓD :) jest MOC <LOVEe38>.
Bardzo przepraszam za jakość zdjęć- robione kalkulatorem..Ale oby wam tylko zademonstrować.
1
[/URL]
2
[/U
także wpadła Mała zmiana z Dystansami- zamówiłem 2 sztuki które miały iść ofiszjal na Tył 30mm ale pięknie spasowały się
o to co było 15mm wcześniej FK
2
A tu strona prawa Autka z 30mm
2
![]()
Tyle czasu mnie nie było .Nadrabiam w końcu zaległości
Wszytko prawie skończone .Air swoje kilometry już zrobił
Zmiany i foty
Poziom wysoki
Gleba - jest tak nisko że miska olejowa kładzie się na ziemi
Manometry + przyciski
Środek 3 Manometry białe Przód Tył i butla
Bagażnik zabudowa- nie skończona czeka na obszycie skórą.
Ogół
Ogólnie progi jak widać są ok niecałe 4 cm nad ziemią
][/U
Dodałem także 30mm dystanse przód pięknie wypchnęły koło
A więc jeździ się elegancko .Twardo - pytanie jak twardo.
Jeździłem na normalnym zawieszeniu/ springach Fk -40 i Gwint FK
Mogę spokojnie powiedzieć że jak dla mnie to jest to coś jak Springi jeżeli chodzi i twardość.Jest Komfort jak normalnie ale Ciut twardziej- Nie buja Sztywno fajnie .
Jak wysoko się podnoSi- w chooleeereee wysoko ok 3 palce lekko nad oponę co widać na 1 foto
Także dodałem sterowanie z pilota ( sterownik Tył przód -gora dół )
FILM
Ostatnio edytowane przez Arktissilber ; 21-08-2015 o 23:39