Panowie, chcę dodać moduł TV, ale nie za bardzo mam wtyczki, które się do niego wpina. W wyposażeniu nie było TV.
W komorze jest jedna dłuższa niebieska wtyczka do modułu głosu, ale tych do modułu TV nie widać.
Czy mogą być gdzieś głębiej schowane?
Panowie, chcę dodać moduł TV, ale nie za bardzo mam wtyczki, które się do niego wpina. W wyposażeniu nie było TV.
W komorze jest jedna dłuższa niebieska wtyczka do modułu głosu, ale tych do modułu TV nie widać.
Czy mogą być gdzieś głębiej schowane?
Może nie być ich wcale.
Sprawdź czy w VIN masz informację o navi bez modułu TV i czy jest informacja o przygotowaniu pod moduł TV
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Czyli wynika z tego, że instalacja pod TV jest nieobecna?
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional
Być może że wiązka nie jest przystosowana do tv. Ja u brata dokładalem zmieniarke i kabla zasilajacego też nie było. Jak coś to mam kompletną wiązkę z tv a drugą jeszcze ze wzmacniaczem jakbyś potrzebował :-)
Mam pytanko trochę z innej beczki, jak zdjąłeś ten boczek bez wyciągania NAVI? u mnie coś się zakleszczyło i nawet po wsadzeniu 4 gwoździ nie chce wyjsc:/ a potrzebuje przywrócić laser do życia...
Czyli potrzebuję wiązkę pod DSP z wtyczką TV.
Boczek jest od strony kabiny chyba na plastikowe bolce.
U góry podważasz i manewrujesz. aby wyciągnąć. targasz i niczym się nie przejmujesz.
Jak navi nie wychodzi to dociśnij te 4 bolce (pręty do wyjmowania navi) i manewruj mocno napędem prawo-lewo.
Dokładnie tak jak piszesz wiazka tv z dsp :-) ja mam taką u siebie z tym że mam oryginalną przejściówkę na mk3 i duży monitor. 3 razy przekladalem wiązkę :-p więc znam to na pamięć :-) zresztą wszystko z audio juz przerobiłem :-P
Chyba, że zamiast modułu TV to da się może inaczej zapodać obraz z kamery cofania bez modułu TV??
Chrzanię ten moduł TV. Idę w kierunku lusterka z ekranem, do którego podepnę kamerę cofania :)
Przyszło lustro i zrobiona pierwsza przymiarka (bez podłączania prądu i kabla do kamery, bo trzeba odpocząć :)
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 04-02-2014 o 19:40