witam, wzorcowe przywitanie :) znakomity zakup , wygląda bardzo ładnie, ciesz się maszyną :)
Powitać kolejne M70.
Auto prezentuje się pięknie.
A teraz z innej beczki - nie masz przypadkiem prawej trójkątnej roletki na sprzedaż ?:)
Dokładnie tak, miasto miastu nierówne. Ja wracając do domu z samego centrum Katowic jadę 20 minut z tego przez pierwsze 15 robię jakieś 3 km , a jak do tego dodać w niektórych autach"sprawne inaczej" sondy to na wolnych potrafi takie auto mieć niezłe przepały.
Z drugiej strony jak Wy potraficie jechać trasę z tempomatem nastawionym na setce, przecież wtedy ma się wrażenie, że zatrzymaliśmy się w czasie, wszystko wokół Nas pędzi szybciej. No chyba, że mówimy o zwykłej drodze poza terenem zabudowanym.
Dzięki Qba, Twoja siódemka jest dla mnie wzorcem :)
Ja właśnie też mam mały problem z prawą roletką.
Wrzucę jeszcze na szybko kilka fotek ze środka. A jak będzie lepsza pogoda, postaram się o jakąś sesję zdjęciową.
Pod fotelem pasażera był ukryty niezły rarytas - fabrycznie zafoliowana apteczka :)
![]()
Dzięki za miłe słowa. Jeśli chodzi o zestawienie kolorystyczne i wypas to Twoje auto bije moje na głowę. Prawą roletkę natychmiast brałbym jeśli była by tylko dostępna nowa w ASO (tak jak zrobiłem z lewą), niestety nie da się*już tego kupić, trzeba polować na używki a z tym jest problem, bo wszystkie połamane.
Co do apteczki to ja kupiłem nową w ASO i też była w folii. Tylko to było jakieś 4 lata temu :)
Piękna sztuka!Kolorystyka niesamowita!!
Śliczna 750iL...aż nie mogę doczekać się już kiedy wreszcie wezmę się za swoją...po naprawie nivo mam w planach kupno czarnych foteli w elektryce i kanapy...a potem malowanie całego nadwozia...coraz bardziej cieszę się,że nie sprzedałem swojej E32...chociaż widzę ją tylko 2 razy w roku hehe...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Ło matko, jak dawno mnie tu nie było...
Siódemka dostała na przód nowe sprężyny H&R -25mm (dzięki Epul :) tył opuszczony na regulacji nivo i w końcu wygląda to jak samochód, a nie terenówka :)
Doszły też opony w odpowiednim rozmiarze do Alpin: 235/45 i 265/40
![]()
ładnie się prezentuje