Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: 20 lat w jednych rękach,czarne blachy

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez marek1132 Zobacz posta
    .Lej benzynę i nic przy aucie nie rób, zobaczysz ile e32 jest w stanie wytrzymać.
    Znam kilka naocznych przykładów, że wytrzymuje w ten sposób i to dłuuugie lata. Smutny widok, ale bardzo polski i prawdziwy.

Miałem namierzone ze 2 takie auta u siebie (nie ogłaszane nigdy na sprzedaż) chodzenia za tym było tyle że generalnie nie warto.

Oba były przykładem na to że pojazd w którego zakup kilkanaście lat temu była włożona góra pieniędzy, ma te pieniądze przez lata "odjeździć".
    Starzy właściciele niegdyś bardzo drogich aut, w wielu przypadkach zubożeli i właśnie dlatego nadal mają w użytkowaniu to, na co było ich stać 15 lat temu.

Ci którzy nadal mają dużo pieniędzy, już dawno przesiedli się na nowsze, droższe auta, a te warte zachowania w jak najlepszym stanie, już dawno stoją w garażu pod kocem.
    Czarne e32 w benzynie!

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Nie zawsze tak jest, sam mam kumpla który oprócz nowego lexusa ma też 20 letnie e34, trzyma je bo to jego pierwszy samochód kupiony jeszcze długie lata temu za pierwsze grubiej zarobione pieniądze. dwa lata temu auto dostało nowiutki silnik i teraz jest używane z sentymentu i dla przyjemności a utrzymywane jest w stanie perfekt... ale raczej nie na sprzedaż.

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Nie zawsze tak jest, sam mam kumpla który oprócz nowego lexusa ma też 20 letnie e34, trzyma je bo to jego pierwszy samochód kupiony jeszcze długie lata temu za pierwsze grubiej zarobione pieniądze. dwa lata temu auto dostało nowiutki silnik i teraz jest używane z sentymentu i dla przyjemności a utrzymywane jest w stanie perfekt... ale raczej nie na sprzedaż.
    To właśnie miałem na celu przekazać. Kiedy kogoś stać, może trzymać sobie nawet kilkanaście aut z czystego sentymentu, dbając o perfekcyjny stan każdego z nich.
    Kilka lat wstecz dostałem od byłej szefowej polecenie "proszę zająć się sprzedażą auta, które zajmuje miejsce na parkingu podziemnym u męża w firmie, nikt nie ma czasu się nim zajmować."
    Auto w rodzinie kilkanaście lat, kupione w momencie zwolnienia ze służby u niebieskich, wszystko w oryginale, sprawa rozegrała się w 2 dni, nabywca autolawetą z wypożyczalni kiwał się po to aż ze Zgorzelca, bo pewnie było warto.

Jedocześnie mam obraz "po sąsiedzku" pana z Barskiej który przedłużanym Jagiem Sovereign'em wozi skrzynki z ważywami na siedzeniach.

Albo e32 na czarnej blaszce z Joselewicza, za którą chodziłem z rok, po czym okazało się że w M30 od pierwszej połowy lat '90 nikt nie regulował zaworów.
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    o tutaj:

http://7er.pl/showthread.php/28781-E...=czarne+blachy

post nr 46

Była o 1 tys zł droższa - co też o czymś świadczy bo odstęp czasu mały, a ktoś ewidentnie chce się jej pozbyć
    Zwracam honor Adasio

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li

Czytając te posty jeszcze bardziej jestem ciekaw co napisze Jakub jak wróci z oględzin?

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Zwracam honor Adasio
    Znów się trzeba będzie zintegrować na Zlocie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ratovnik Zobacz posta
    Czytając te posty jeszcze bardziej jestem ciekaw co napisze Jakub jak wróci z oględzin?
    Chciał bym załatwić to jutro ale zobaczymy jak wyjdzie, póki co nie chcę zawracać głowy sprzedającemu ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez ratovnik Zobacz posta
    Jak zawsze napisze że niby dobrze ale jednak słabo, bo to nie e28 i nie diesel ;)
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Znów się trzeba będzie zintegrować na Zlocie
    haha koniecznie

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Jak zawsze napisze że niby dobrze ale jednak słabo, bo to nie e28 i nie diesel ;)
    Nie wiem na jakiej podstawie piszesz takie głupoty, chyba masz niestrawność po nie świeżej rybce.... To będzie moje pierwsze auto które podjade zobaczyć i opiszę je na forum....

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)