Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
LS400 UCF20 przedlift. Na kanapie tylnej są wszystkie pasy 3 punktowe i jest troszkę szerzej a dalej jest klimat. No ale to przyszłość bo za dużo aut pod domem stoi.
Będąc kiedyś w pracy w Wawie natknąłem się na takie pudło jeżdżące w jednej firmie od ponad 10 lat. Jeżdżące i jakoś tam utrzymane technicznie, ale zgnite tak, że nadkola miały dziury wielkości pięści. Do oddania było za 5 tys i było to jakoś w 2010 roku.

Widzisz na przykładzie e32, że na stare bmw w stanie dowolnym zawsze sie ktoś znajdzie, na starą Japonię już nie.

Zapewne celujesz w auto w ładnym stanie, jednak codzienne użytkowanie w soli i z 3 fotelikami wiadomo jak wygląda.

Wiem że liczysz na "legendę nigdy nie poddającej się Japonii" ale jest to słaba zamiana z e32.

Moja osobista opinia jest taka, że mając za dużo aut pod domem, z czego (jak mniemam) przynajmniej jedno czy dwa to kioski z V8, lepiej pozbyć się syfa Rendża kupić jedno współczesne auto do jazdy na codzień i zostawić jedno do zabawy.

Nie wiem czy nadal jeździsz w terenie i czy to jest motorem całej zmiany, a nie jakiś tam 3 pas, to nawet jeśli - niestety całe to hodowanie Rendży i tym podobnych syfów, jest sztuką dla sztuki. Ani nie jedzie to w terenie (w serii) ani nigdy nie zrobisz z tego auta na codzień, bez pchania w to ciągle sosu.

W sytuacji o której piszesz, rozwiązaniem jest van, cała reszta jest na siłę.

Jesteś na tyle ogarniętą osobą że nie obawiam się tego napisać, znając tematy z wiadomego forum od ostatnich 10 lat.