Dzisiaj parę obserwacji z dnia:
Po pierwsze, jak to Polak w niedziele ma zwyczaj, pojechałem dziś do centrum handlowego na zakupy. Zaparkowałem przy chodniku przed wejściem bo miejsce było a ja nie lubię dużo chodzić, na koniec siadłem na chwilę na ławeczce przed wejściem czekając aż ma luba wróci ze sklepów i... powiem Wam, że auto budzi emocje, nie mówię, że ja nie mogłem oderwać oczu od tych felg które działają jak kółka do hipnozy bo to oczywiste, ale nie było też osoby, która przeszłaby obojętnie. Może się podoba, może nie, ale na pewno nie zlewa się w tłumie, nie pamiętam, żeby tyle osób przechodziło oglądając się za nią nawet na BBS'ach, a teraz były nawet fotki :)
Po drugie, jadąc autem mniej więcej widzisz jak odbierają Cię na drodze inni, czy jedziesz niezauważalnie czy jednak wyróżniasz się na drodze, mijając parę BMW z epoki ( E30, E34, E36 ) główki się kierowcom odwracały :)
Powyższe dowodzi, że mimo plusów i minusów w odbiorze, auto stało się bardziej rozpoznawalne i na pewno wyróżnia się z tłumu.
@Zavoli, jutro jestem w Katowicach, tam gdzie zawsze przy pętli słonecznej, dam znać to się spotkamy i obadasz na żywo. Zdjęcia nie oddają nawet kawałka rzeczywistości.

Odpowiedz z cytatem