A dzisiaj po powrocie z delegacji gdy w Katowicach przesiadłem się ze służbówki do mojego auta miałem miłe spotkanie :
jakbym wiedział to wziąłbym aparat i umyłbym auto :)
A dzisiaj po powrocie z delegacji gdy w Katowicach przesiadłem się ze służbówki do mojego auta miałem miłe spotkanie :
jakbym wiedział to wziąłbym aparat i umyłbym auto :)
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
i jeszcze jedno robione tłumikiem od "tajemniczego" właściciela srebrnej :)
![]()
Tak wiem że powinienem edytować ale minęły 2 tygodnie od ostatniego postu a mam parę nowych fotek i popadając w samozachwyt wstawiam je tutaj:
![]()
Heh...no tak wiesz, że ładna jest...bez dwóch zdań...
Ps. Nie martw się ja mam tak samo...ile razy jestem w garażu, to nie ma mowy abym przeszedł obok mojej obojętnie...zawsze chwilkę przystaję...rzucam spojrzenie i napawam się tym urzekającym widokiem...tylko fotek nie robię bo mam już ich sporo...![]()
a zdjęć to mam tysiące :) najlepiej jak te wczoraj robiłem, 1 w nocy jadę sobie lejzi stajla po Katowicach, szukając placu na zdjęcia i coś mi się wydawało, że za mną ciągle ktoś jedzie, po paru minutach krążenia syreny i zatrzymanie mnie. najpierw dokumenty do kontroli, potem sprawdzanie numerów auta, tabliczki znamionowej, zaglądanie tu i tam i oczekiwanie na info zwrotne z komputera na temat mnie i auta.
czyli zapierdzielać nie można bo łapią, ale wolno 40 km/h też nie można bo łapią. po 20 minutach przestoju okazało się, że panowie tajniacy zatrzymali mnie bo auto pasuje do pewnego "kręgu" a jeździłem wolno jakbym rozglądał się jakie auto zapierdzielić komuś z placu.
po tym już mi się nie chciało szukać scenerii tylko walnąłem parę fotek z ręki pod najbliższym sklepem.
Bardzo ładny wóz :) Pewnie się chłopakom spodobał i dlatego całe zamieszanie ;)
Hehe...widać czarne BMW ciągle przykuwa uwagę....a jadące tempem spacerowym, to sieje postrach i niechciane podejrzenia...![]()
Ja właśnie zawiozłem zimówki do wyważenia, w poniedziałek w nie wskakuję bo RC idą w świat, trochę mi smutno, niby sam chciałem, kasy dostałem więcej niż za nie chciałem i je wystawiałem ale jakoś tak mi jest źle...
no ale poszło stare czyli nadejdzie nowe :) ... tylko szukam i szukam i znaleźć nie mogę a chciałem jeszcze póki ciepło coś założyć.
Do e32 pasuje coś z epoki...i z rantem ;)max. 18'
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
właśnie znalazłem epokę i rant i tylko cale się nie zgadzają :)