@Impex wiesz sam na bieżąco co i jak, zawieszenie jest już nówka sztuka całe oprócz nivo, zostały ściągnięte obie belki i cały zawias złożony od nowa na nowych wahaczach łącznikach i tulejach plus cała kolumna przód. wał zrobiony cały również od początku do końca. układ kierowniczy od drążków po przekładnie. auto w końcu się prowadzi. jest tak jak powinno być. a że wydech też robiony cały to pod auto przez najbliższy czas wchodzić nie muszę.

jako sprzedawca dobrze wiesz, że na kasie nie oszczędzam jeżeli chodzi o E32, czy to pierdółka czy grubsza sprawa ma być dobrze, w zawieszeniu oprócz Twojej przekładni wszystko jest nowe bo przecież nie będę brał używanego wahacza czy drążka do auta.

myślę że jak na auto nie nadające się nawet na części to już zrobiło się grubo i myślę że jest technicznie lepiej niż w niejednej "doinwestowanej"

została więc jeszcze sprawa blach ale to będę wymieniał stopniowo a potem całość pójdzie do roboty.

@Tuczi jutro zabawa z regulatorem nivo aż uzyskam oczekiwany poziom a potem jak pisałem wyżej geometria.