Raczej nie, przedni fotel czeka na podmiankę.
Raczej nie, przedni fotel czeka na podmiankę.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Z ciekawości czyscileś je? Bo strasznie sie swiecą, jakie są w dotyku?
Nic ciekawego, zapewne któryś z poprzedników potraktował fotel z bizona farbą do zwykłej skóry. Jest nie do odratowania.
Martynka patrząc na Twoje podejście do autka to i tak się dziwie że Ty jeszcze na tym dasz rade siedzieć ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Bo jak siedzę to nie widzę, a że elektryka i dupogrzałki działają to oprócz estetyki spełnia swoje zadanie. O zmianie myślę od początku, mam nabywce na tylną kanapę jak znajdę komplet foteli. Jedne już były ale... trafiły w ręce Naszego forumowego kolegi, drugie też były ale okazało się że wychodzi z nich pleśń, trzecie już trafie takie jak należy i chyba nie będzie to czerń.
A przy okazji skoro dużo dziś o LR i RR w innych wątkach było to:
http://7er.pl/showthread.php/40992-M...k-Rumunia-2012
http://allegro.pl/show_item.php?item=5013240454
Dogadaj się z Banolem w sprawie tego wnętrza do longa - jest kozackie, pochodzi ze znanego mi 750iL, zresztą sprawdź sobie jego blog, posiada jedno z najlepiej zgrzebanych e32 na forum. Zresztą wnętrze jest w jednej z najlepszych wersji jakie wychodziły, czarna tapicerka jest po prostu nudna.
Mieszkamy po sąsiedzku, jakbyście się dogadali mogę to wrzucić w kombice i gibnąć do Zabrza.
Czarne e32 w benzynie!
Jam mam drewno i powiem że mam zupełnie odmienne zdanie. Dłonie się pocą i nie da się wręcz kierować bo się ślizga ręka. Rozwiązaniem są rękawiczki.
Co do skórki jak bym miał longa i w dodatku czarnego to bym brał tą nappe siwą bez zająknięcia lub polował na beżowe wnętrze.
Jak German to Anna.
No właśnie jak zmieniać to nie na czarną, zresztą wiesz, która chciałem kupić :)
Mi się ręce ani nie pocą ani nie ślizgaja a do tego te 4 cm robi różnicę.
Jak nie sprzedasz o zdecydujesz się na bardzo ładna czarna skórę to możemy się dogadac