będę zobowiązany za rozpiskę ;)
będę zobowiązany za rozpiskę ;)
Znowu mnie dzisiaj przewiózł ten pieron jeden. Świetnie trzyma w winklach ten jego stary lać, ciśnie okrutnie po okolicznych wioskach. Next time biore awiomarin czy jak to się tam zwie. Ale to i tak nic przy tym transformersie, który zagadał po ponad roku... miazga.
Jakim transformersie ?? aaa mówisz o V8 w technologi hamerykańskiej z lat 60-tych :) jakby było parenaście litrów więcej paliwa niż na rozruch to bym Cię przewiózł :P a co do E32 to jeszcze w zakrętach nią ze mną nie jechałeś, weź następnym razem te prochy i pojedziemy na "północną pętlę" :D
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Pięknie ogarnąłeś z tym otwieraniem klapy z przycisku.
Jest to jedna z rzeczy których najbardziej brakuje mi w e32, nie da się otworzyć bagażnika jeśli był wcześniej zaryglowany, a kluczyk jest w stacyjce.
Czarne e32 w benzynie!
Dzięki, to był właśnie główny powód dozbrojenia w soft close'a, i powiem Ci że jestem bardziej niż zadowolony :) ... ale przy bagażniku będę modził dalej.
Odnośnie tego hejtu na stare opony, to rzuciła mi się w oczy dzisiaj 5ka w kancie, jeżdżona daily, na oryginalnych TRX'axch.
Widuję ją prawie codziennie wśród aut pracowników serwisu Boscha, zaparkowaną obok cygara i sety C4 ;) co każe mi myśleć że ktoś jeździ na tych reliktach ze względu na przywiązanie do oryginału a nie gołodupstwo, bo auto wygląda na zachowane i schludne.
Z ciekawości zerknę na datę produkcji, nie znam się na TRX'ach więc pewnie nie roszyfruję bez pomocy, ale mam prawie pewność że nie były sprowadzane pod zamówienie specjalnie do tych felg, tylko jest to nadal ten sam komplet na którym wyszło auto ;)
Jeden z forumowych kolegów tutaj też ma komplet TRX'ów w stanie gotowym do założenia i przetaczania auta, mało kto już w ogóle kojarzy te koła.
Czarne e32 w benzynie!
Wróciłem w nocy na święta z rozjazdów i oczywiście zacząłem od grzebania w 7er :)
ponieważ doszła chłodnica to w końcu wywaliłem tą małą od E34 wiszącą na szizdracie i poskładałem wszystko do kupy wraz z osłoną, w końcu zapanował porządek również pod maską :
a do tego stuknęła dziś kolejna cyferka za trójeczką :
trzeba się będzie teraz udać do lokalnego dilera po jakieś tajle dla 7er na zajączka :)
ładnie wygląda, też tak chcę![]()
do m60 podejdzie tez taka oslona od m30?