ja raczej na nich zostanę, trochę w nie zainwestowałem, jakby załatwić ori kartoniki to mógłbym sprzedać jako nówki - nierdzewki :) jak do tego dojdzie jeszcze komplet nowych opon to zestaw wyjdzie drożej niż zakup auta.
ja raczej na nich zostanę, trochę w nie zainwestowałem, jakby załatwić ori kartoniki to mógłbym sprzedać jako nówki - nierdzewki :) jak do tego dojdzie jeszcze komplet nowych opon to zestaw wyjdzie drożej niż zakup auta.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Za parę dni będzie z felgami jeszcze lepiej :) kumpel stwierdził, że obok lustra to to nawet nie stało więc są już u niego a, że on "żyje" z polerki aluminium to już się nie mogę doczekać efektu :D
Dobra, odebrałem, urywają jaja, na szybko fotki z drogi jeszcze na tylnej kanapie, może jak dojadę do domu to zrobię jakąś sesję, oczywiście jak będziecie chcieli oglądać.
mam nadzieję, że się podoba.
Polerka zrobiona profi, żeby wytrzymała do sezonu nałożono na nią warstwę wosku.
ŚLICZNOŚCI![]()
![]()
![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
felgi robia wrazenie dla mnie pierwsza klasa pogratulowac , bywasz pod m1 zabrze niedzielami ? chetnie bym zobaczyl je na zywo na betce :)
Bywalem na moto raz czy dwa, zawsze sie mozna kiedys spotkac, na zywo beda oczywisc dopiero pozna wiosna, ale nie wiem czy nie bede jednej wozil w bagazniku zeby patrzec w wolnym czasie :)
Napisz lepiej gdzie tak ładnie polerują w dziale polecane Śląsk![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
ok, zaraz napiszę gdzie tak dobrze robią felgom :)
Mam pytanie...czy nr tel poprzedniego właściciela Twojej e32 kończył się na 818?
szczerze to nie wiem bo wprawdzie dzwonilem i pisalem sms ale jak kupiłem to numer poszedl w niebyt.