@Jakub Na szczęście jest moja :P
@Elvis, oj trzyma się
EDIT: kolor na żywo nie podpada.
@Jakub Na szczęście jest moja :P
@Elvis, oj trzyma się
EDIT: kolor na żywo nie podpada.
Ostatnio edytowane przez Martynka ; 28-01-2015 o 21:23
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Ta kiera to wgl nie pasuje. Ale jak dobrze Ci się prowadzi to OK :) Obyś jej nie sprzedał,zadomowiła się :D Pozdrawiam!
Chyba na prawde chcesz ją sprzedać, skoro ozdobiłeś ją tym czymś![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Każdy ma swój gust, jedni lubią skórę na masce inni drewno na kierownicy :P
Ale już odpowiadam, operacja zmiany kierownicy trwa 3 minuty i wolę sprzedać z orginałem a tą sobie zostawić, mi jeździ się tym dużo lepiej niż z hula hopem na desce rozdzielczej , poza tym co nazywasz takim czymś ?? to że nie ma znaczka BMW tylko napis hella ?? czy może to że ma 4 skórzane ramiona a nie 3 jak w akcesoryjnym nardi który jest ok ?? wytłumacz proszę ??
Już tłumaczę. Kiera jest paskudna (for me) dlatego nazwałem ją "tym czymś". Ze się lepiej prowadzi wiadome, sam zmieniłem na mniejszą, ilość ramion to sprawa drugorzędna, znaczek to też mały problem. A zakładanie tylko dlatego, że jest drewniana i mniejsza pomimo jej wyglądu... twój cyrk....
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Odczucia estetyczne są jak najbardziej subiektywne więc nie oczekuję, że to co podoba się mi nie musi podobać się innym. To jak z shadow czy chrom, black czy clear a może seria.
Oczywiście Martynka najważniejsze że Tobie sie podoba...;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Wiem, ze duzo ladniejsza dlatego o niej napisałem-spokojnie ;-)
Kierownica w drewnie to naprawde fajna sprawa, kolega ma w alfie 164 -strasznie fajnie trzyma sie rece na niej.
Malkontenci :P
Więc speszjali for ju enawer łan foto:
dzisiaj zrobiłem jakieś 65 km i już jej nie oddam, no ale to nie moja pierwsza kiera w drewnie więc wiedziałem że tak będzie.
A co do Waszym zdaniem ładniejszej Nardi to tu bym sie kłócił:
Mam nadzieję, że @vramzes nie ma nic przeciw porównaniu skoro sam linka do zdjęcia wrzucił parę postów wyżej.
Obie są piękne ale ja wolę moją, nie był to przypadkowy zakup tylko zaplanowana akcja zanabycia tej konkretnie kierownicy, długo szukałem czegoś co będzie mi pasowało i jak zauważył @tuczi będzie z epoki aż się udało.