Dlatego właśnie taki zakupiłem stąd moje zdziwienie, że za duży, pewno do standardu bez S571A kupił bym 75/80.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Martynka jezeli planujesz sprzedawać rok zaczynam odkładać do skarbonki... Nie udzielam sie za bardzo na forum ale jakos tak wyszło ze mniej wiecej w tym samym czasie zaczęliśmy nasze przygody z E32, a ten wątek to jedyny, ktore śledzę skrupulatnie za kazdym razem jak wracam. Troche smutno mi sie zrobiło, pewnego dnia ta skarbnica wiedzy skonczy sie aktualizować...
Sent from my iPhone using Tapatalk
E tam skarbnica... bez przesady. A co do sprzedaży, to szczerze nie chcę sprzedać, już nawet prawie przekonałem małżonkę, żeby sprzedać jej hondę i zamienić ją na van'a wszystko więc na dobrej drodze, żeby ocalić i moje E32 i wozić bezpiecznie dzieci.
W końcu w ostatnim tygodniu zostawiłem znów w niej tysiaka, a nie zamierzam przestawać bo jeżdżę nim co dzień więc auto ma być sprawne.
Poza tym czym bardziej do mnie docierała ewentualna sprzedaż auta tym większą zacząłem czerpać przyjemność z jazdy, coś jakbym dopiero ją kupił. Dzisiaj założyłem w końcu nawet małą kierownicę hella i jazda stała się jeszcze bardzie obłędna. Tak wiem to tylko stare 200 konne m30 pchające 1700 kg dłużyzny i może nie jest sprinterem, może spod świateł równie szybko odjeżdża matiz ale gdy inni hamują na zakrętach to u mnie skrzynia dopiero wrzuca 4 i przyśpiesza dalej a teraz z nową mniejszą o 4 cm kierą czuję auto jeszcze bardziej, już nie jak za kołem sterowym jachtu jakim jest ori kierownica.
I na koniec szybka fotka helli w samochodzie:
jutro jeszcze pozostanie mi podłączyć klakson bo nie będzie jak trąbić na laski ;)
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Nie podoba mi się ta kiera ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
O ile dobrze kojarze to VRAMZES mial podobna tylko fajniejszą troche hehe
ja miałem kolego Nardi drewnianą i na pewno wyglądało dużo lepiej niż z tą ....
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
co do prowadzenia byłem bardzo zadowolony z drewna , w upale bez klimy jechałem na zlot i nie było mowy żeby dłonie się ślizgały , chyba że ktos nadmiernie je kremuje albo ma problem z nadmiernie potliwymi dlońmi , drewno jak dla mnie jest super
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 29-01-2015 o 09:51
Jam mam drewno i powiem że mam zupełnie odmienne zdanie. Dłonie się pocą i nie da się wręcz kierować bo się ślizga ręka. Rozwiązaniem są rękawiczki.
Co do skórki jak bym miał longa i w dodatku czarnego to bym brał tą nappe siwą bez zająknięcia lub polował na beżowe wnętrze.
Jak German to Anna.
Jakoś kolor nie pasuje , ale wierze ,że się ją dobrze trzyma.