Na szybko robione telefonem jak @Zavoli jeździ moim murzyńskim E32 pod aldikiem :)
Na szybko robione telefonem jak @Zavoli jeździ moim murzyńskim E32 pod aldikiem :)
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Martynka a czemu On tak szybko jeździ przyjrzeć się nie da hi hi.....przecież murzyńskimi furami jeździ się powoli ;-)
Ja bałem się, że te felgi nam odkręcą, stąd te prędkości przelotowe - tako dzielnica Panie :D
Na żywo wygląda na prawdę imponująco i o dziwo prowadzi się jeszcze lepiej niż wygląda albo na odwrót.
Ogólnie jest wypas - przekonałem się.
PS. Ten z seja to liczył śruby w kole i kalkulował w jakim czasie ściągnie komplet z auta haha
on jeszcze nie czuje klimatu, ja już zmieniłem klimat i w zmieniarce siedzi cypress hill :P następnym razem wezmę jakiś lepszy nagrywacz i sam pojadę wolniej :)
super jest, lepiej od bbs, nikt nie ma takich kół na e32 e34 , moja skromna opinia.
właśnie o to chodzi... nikt nie ma. mi się spodobało a po tym jak je założyłem to stwierdzam, że to rozwala system :) dzisiaj stojąc na światłach usłyszałem z auta obok jak pasażer mówi kierowcy "ku*wa ale piękne" a niech @Zavoli powie jak kierowca "tjuningowanego" seja wypadłby przez okno wyglądając gdy przejeżdżał obok.
ogólnie, jest lepiej niż piszecie :P
Martynka, chciałeś zwócić uwagę na auto i chciałeś by było inaczej niż wszyscy. Oba założenia spełniłeś ;)
a reszta jest kwestią gustu. i tak chciałem złamać stereotyp, bo dlaczego wydaje się że najładniej to ala bebees emka albo sznitzer... dlatego że na 100 BMW ze zmienionymi kołami z tamtych lat 80 ma właśnie takie, dlatego tak się utarło że tak ma być. macie zakodowane tak w głowie od urodzenia ale inaczej nie znaczy źle :)
pana, a ile cala mo ta rojfa? na moje zezowate łoko 21?
nie no 19, ale przez to że jest pełna wygląda na większą :)