Strona 37 z 53 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 523

Wątek: Witam 7er.pl

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar moloko5
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Blog
    7
    Hmmm.....no ja jestem zawiedziony...wg mnie poziom niżej niż poprzednio...nie ma tragedii, ale nijak mi się taka felga na E32 nie widzi i kojarzy mi się wyłącznie z Brabusem, a więc całkiem inny świat...
    Sorry ale ode mnie za tą zmianę masz minusa...

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Martynka mam podobne przemyślenia jak Moloko chociaż nie będę tak krytyczny...jak tylko zobaczyłem zdjęcie pomyślałem ale masz ładnego mietka ;-) w sumie taki zestaw może być bo lubię duże koła nawet do E 32 tylko żeby się aż tak bardzo nie kojarzyły z mercedesem.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Od kilku dni zaglądałem w twoj temat gdy napisałeś że zakładasz nową felgę...

Jeśli chodzi o moje zdanie... felga bardzo fajna,ponadczasowa jak pisali inni ale ja bym ją widział w dopasionym SEC'u.

Jednak krytykować nie będę bo tak jak mówisz że to Tobie się ma podobać a nie nam :)

pozdr

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL

Spokojnie, ja krytyki się nie boję, bo mnie się podoba. i dokładnie, jak wczoraj stanąłem na parkingu to z boku linia E32 z tą felgą SEC'a starego przypominała, ale jak mówisz mnie się to widzi, uwielbiam te koła a nie lubię mietków, dlaczego by tego nie połączyć ?? pewno na parę miesięcy bo potem znowu przyjdzie znudzenie a mając do wyboru zmianę auta czy kół... zmienię koła :)

@moloko, nie masz za co przepraszać, są różne gusta dlatego są różne felgi inaczej byłoby jak w starej piosence Defektu Muzgó : "Wszystko jest bezbarwne, wszystko jednakowe, Nudne jest to życie, szare szablonowe, Nuda aaaa, to jest nuda aaa"
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    podoba się i się nie podoba - mieszane uczucia - ważne, że właściciel zadowolony :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Dzisiaj parę obserwacji z dnia:

Po pierwsze, jak to Polak w niedziele ma zwyczaj, pojechałem dziś do centrum handlowego na zakupy. Zaparkowałem przy chodniku przed wejściem bo miejsce było a ja nie lubię dużo chodzić, na koniec siadłem na chwilę na ławeczce przed wejściem czekając aż ma luba wróci ze sklepów i... powiem Wam, że auto budzi emocje, nie mówię, że ja nie mogłem oderwać oczu od tych felg które działają jak kółka do hipnozy bo to oczywiste, ale nie było też osoby, która przeszłaby obojętnie. Może się podoba, może nie, ale na pewno nie zlewa się w tłumie, nie pamiętam, żeby tyle osób przechodziło oglądając się za nią nawet na BBS'ach, a teraz były nawet fotki :)

Po drugie, jadąc autem mniej więcej widzisz jak odbierają Cię na drodze inni, czy jedziesz niezauważalnie czy jednak wyróżniasz się na drodze, mijając parę BMW z epoki ( E30, E34, E36 ) główki się kierowcom odwracały :)

Powyższe dowodzi, że mimo plusów i minusów w odbiorze, auto stało się bardziej rozpoznawalne i na pewno wyróżnia się z tłumu.

@Zavoli, jutro jestem w Katowicach, tam gdzie zawsze przy pętli słonecznej, dam znać to się spotkamy i obadasz na żywo. Zdjęcia nie oddają nawet kawałka rzeczywistości.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Zgadzam się z Dzudą...ta felga na SEC-u wyglądałaby rewelacyjnie...na E32...rzecz gustu.Jeśli Tobie się podoba....najważniejsze.Ja jednak jestem tak skonstruowany,że jak coś nie jest przeznaczone do danego auta to nie zakładam...dlatego też chcę sprzedać 20-tki pochodzące od A8,które mam na CLS-ie i będę szukał 19-tek ori AMG...ma być tak jak powinno...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik Awatar jagdtiger
    BMW
    brak
    Troche wykombinowałeś z tymi felgami, mam szczerze mowiac mieszane uczucia :P Moze dlatego ze zazwyczaj na e32 widac bbsy, remoteki albo borbety. Ale wyglada to zgrabnie i najwazniejsze ze podoba sie Tobie :) Ja osobiscie wole "szprychowe" felgi a la bbs i uwazam ze gdyby Twoje felgi byly pomalowane na srebrno a nie wypolerowane - to by byla wieś na bank. Ale ladny poler i daja duzo uroku do samochodu :)

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Zajebiście wygląda !

Porób jeszcze jakieś lepsze foty
    Pewność na każdym kilometrze ...

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Wg mnie jeżeli chodzi o monobloka to widział bym tu tylko MK Motorsport'a, szerokości fajne i kawał rantu.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion