19" i monoblok to się nie może udaćJa obstawiałem jakieś oz z parapetami w 18"
19" i monoblok to się nie może udaćJa obstawiałem jakieś oz z parapetami w 18"
Jak German to Anna.
Ale ja już to widziałem na moim aucie i dla mnie się udało. efekt przebił moje oczekiwania. moje auto, moja wizja :P
nie ma się podobać wszystkim, ma się podobać mnie.
Felgi okazało się są z 1992 wiec jest nie dość ze epoka to i nawet rok ten sam :)
Poczekaj z krytyka do jutra aż wstawię foto. Na pewno nie Ty jeden powiesz ze beeeee ale ja nie potrafię oderwać wzroku od tego foto co zrobiłem wczoraj.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
martynka , przyjedz kiedy na impex to zobaczysz jakiego bbs zalozylem na superb, ledwo to wlazło zle miazga jest
Więc:
- odebrałem koła, jeszcze nie lustro bo cholernie twarde kute aluminium i ciężko je wyciągnąć, ale jest już błysk a z resztą powalczymy przez zimę.
- założyłem opony, koła nie maja bić, bez problemu wyważalne.
- założyłem wszystko na auto.
Po przejechaniu jakichś 60 km i po trasie i po mieście muszę powiedzieć, że:
- jest komfort na poziomie dużo powyżej oczekiwań, może to kwestia opon ale chyba większy niż na BBS
- Dunlopy są dużo cichsze niż poprzednie Pirelki, mimo tego samego rozmiaru 235 przód i 265 tył nie słychać ich, zero szumów.
- na zakrętach jest jeszcze lepiej niż było, to po pierwsze profil 30 a po drugie rozstaw, bo ET jest na styk z moimi nadkolami, 2 mm więcej i cięło by opony.
Oczywiście będzie marudzenie, że to nie ten wzór, że takie to do innych niemieckich marek, ale mnie to zwisać będzie bo auto wygląda dla mnie super, BBS robił robotę ale teraz mi się podoba bardziej a o to przecież chodzi, żebym ja był zadowolony. Wielkie koło w polerce na czarnym samochodzie wygląda gangsta bardziej niż ściemniane światła i zaciaprane grile :P .
Oto parę fotek na szybko, następna sesja będzie przyjemniejsza dla oka bo teraz równe 4 minuty miałem :)
![]()
Krok w tył moim zdaniem ;)
Spokojnie, jestem przygotowany, myślałem, że potraktujesz mnie ostrzej... jak inni :P
Mnie się mega podoba :)
Przynajmniej nie oklepane BBS tylko inna wizja
Brawka za odwage i pomysł
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dramatu nie ma, ale to jednak nie to. tak trochę murzyńsko :P
@tuczi dokładnie tak jak mówisz... murzyńsko, ale chcę być przez sezon, białym murzynem :)
@Adasio, obstawiałem, że jeżeli będzie jakiś pozytyw to będziesz Ty :)
co do felg to RH Topline 9x19 z... porsche :) czego nie da się ukryć bo wielkie 9x19 maja wytłoczone na powierzchni "rotora" a znaczki porsche na dekielkach.
Moim zdaniem genialnie wygląda![]()
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"