I tak skończysz z tymi chińczykami :P
I tak skończysz z tymi chińczykami :P
Nie, tamte niemieckie felgi odeszły w zapomnienie, w środę albo czwartek przyjadą inne, jest rant ( nie mniejszy niż w RC ), jest epoka ( felgi z 1994 roku ).
Mój spec od polerki już je ze mną konsultował i od razu idą do niego. Jeżeli ludzie są słowni ( a różnie jest ) to będzie wszystko na aucie do tygodnia.
Będzie dużo marudzenia ale mnie się podoba a to ważne.
Dobra, koniec tematu aż będzie wszystko gotowe.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Jestem strasznie ciekaw co to za rolka ? Napisz co to będzie![]()
Jak German to Anna.
Nie chce zapeszac, to będzie monoblock i zaledwie 9cali.
Fele odebrałem, będzie dużo marudzenia znając Was już trochę :) ale mnie urwało jaja jak zrobiłem sobie fotki z przyłożonymi golasami bez opon do moich kół :)
Dzisiaj jeszcze mam nadzieję zawieźć je na polerkę do kumpla i mam nadzieję, że to ogarnie do jutra lub soboty rana. Teraz wyglądają przy czarnym bosko a w lustrze ten monoblock powinien zabijać.
Dostałem też zapewnienie, że opony wyszły już do mnie więc mam nadzieję, że dojdą do jutra i zdążę założyć wszystko na auto w sobotę :D
Czekam.....
Eeeee... myślę że fotki wstawię dopiero w sobotę po obuciu w opony, po polerce i na aucie :)
Grupa losowo wybranych testerów przyjęła zmianę pozytywnie :D
Heh...no ciekaw jestem czy przepijesz BBS-y...![]()
Ale że dlaczego mam pić :) ??
Felgi się polerują od wczoraj a dzisiaj przyszły takie cienkie krążki cebulowe... znaczy się opony .
Ponieważ jestem napaleniec i muszę koła mieć na aucie już już już i do tego nie wiem czy wytrzymam jazdę na 19" długo czy pójdą dalej w świat ( poczułem znów komfort jeżdżąc przez tydzień na 15-tkach ) to opony będą używki ale tym razem 2 letnie Dunlopy co by mi tu nie mówić że stare :P
na jutro jestem już umówiony w warsztacie na montaż opon. mogę ich polecić, nie dość, że mają parę maszyn to robią z głową, obrócenie opony na feldze gdy trzeba lub wyszlifowanie felgi przed założeniem opony żeby nie puszczała powietrza to u nich norma.
przy okazji gdy ostatnio wyważałem BBS'y to obok mnie była E38 na podnośniku, a na placu kolejna :)