Ładnie kółeczko pasiWymień rejestracje bo wygląda dziwnie dwurzędowa w e-32 , wyrwij antenę bo też dziwnie wygląda taki bacior
Czujniki pdc świecą na biało ledy w nich są czy co
![]()
Ładnie kółeczko pasiWymień rejestracje bo wygląda dziwnie dwurzędowa w e-32 , wyrwij antenę bo też dziwnie wygląda taki bacior
Czujniki pdc świecą na biało ledy w nich są czy co
![]()
Jak German to Anna.
Żartowniś... muszę je pomalować na czarno bo jak wymieniałem to kupiłem srebrne :P
Rejestracja zostaje, tylko dojdzie blenda, marzy mi się USA/Japan ( może Shogun załatwi ) , ja nie mam zamka tylko zaślepioną dziurę i pasuje mi to ale z jednorzędową tablicą będzie kicha.
Co do anteny ma swój urok, jak ją wykręcam do mycia to jakoś łyso to wygląda i zaraz ją wkręcam :P
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
no to chyba ze tak ;) ten sam kolor czy delikatnie ciemniejszy ?
Kolor oryginał, ale to dopiero przyszły rok bo trzeba czterocyfrową sumkę uzbierać :)
@Martynka
Teraz moj zestaw pytan:
K.A.W. kupiles tylko same sprezyny czy komplet z amorami (ich skracane czy BILSTEIN) ?
Moge wiedziec w jakiej cenie ?
Felgi to 17 czy 18 cali ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ojej, cóż za zaszczyt... sam szef wszystkich szefów :)
Już @Sebek Ci odpowiadam, na fakturze był "plus kit" czyli amorki od nich, całość kosztowała katalog minus rabat czyli coś około 600 euro z groszem, import prywatny przez kumpla w niemcowni, felgi 17" z oponami jak zaleca fabryka 235/45 przód i 265/40 tył.
Jaki komfort pozostał na tym zestawie ?
Nie zastanawiał bym się tak długo gdyby mieli komplet 55 / 55 lub 55 / 50 bo nie chce w żadnym wypadku klina tylko prosta linie ...
Sam już nie wiem co z tym tyłem zrobić.
Oprócz ST Suspension (40 / 40) nikt chyba niema tego samego obniżenia przodu i tylu, bynajmniej nie tyle ile bym chciał.
Pozdrawiam, Sebek
No jestem zdziwiony bo komfort jest większy niż myślałem, zawiecha do codziennej jazdy natomiast na tyle twarda że jadąc autem już bez nivo z kompletem osób na pokładzie nic nie tarło ani nie tłukło czy dobijało.
Niestety dla Ciebie jest klin :
Pomiędzy przednim mocowaniem lewarka w progu a tylnym mocowaniem jest 2,5 cm różnicy.
Sebek -50 na tyle i do tego rc 18 opona zapewne 265 to felga się schowa za błotnik i może być ''tarło'' jedynie z tego. A jeszcze ktoś z tyłu zasiądzie. To się nie może udać !!
Jak German to Anna.
Przy wyrównaniu z przodu błotnika z opona chciałbym z tylu lekkie przykrycie opony tak aby linia auta została pozioma względem podłoża.
Nie zakładałem jeszcze tych RC 18 na auto i nie wiem jeszcze jak blisko błotnika wypadnie opona na tyle.
Klin nawet lekki całkowicie odpada !
Chciałbym uzyskać mniej więcej taki efekt:
Na zdjęciu e32 ma założone Bilsteiny Sport + sprężyny amerykańskiej firmy Bav Auto.
Felgi to 19 cali.
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 08-07-2014 o 20:15
Pozdrawiam, Sebek