Siedzę poza domem tęskniąc za 7er to postanowiłem coś wrzucić, takie marudzenie w ciągu dnia :
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Martynka chciałem napisać.... Ty piracie i tak czekałem kiedy będzie jakaś akcja (co najmniej jedno pełne rondo bokiem) a tu jakoś tak cienko hi hi
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Bo to droga publiczna :P
Są tacy na forum co by napisali, że jeździsz jak gówniarz i pałujesz 7er ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Auto słabe, to i starych opon potrzebuje, żeby zapiszczeć chociaż :D
A tak serio, chyba Ci zawory słychać trochę. I dźwięk też coś taki dziwny jak na BMW R6, coś robione z wydechem?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Uwielbiam te cięte riposty :P aż dziwię się, że tak późno :D
Pałować to się za bardzo w automacie nie da ale tak gdy po powrocie z roboty na wyjeździe wysiadam po 1000 km zza kierownicy transita to jeżdżę jak gówniarz z jednym wyjątkiem, kultura przede wszystkim, drogi nie zajeżdżam, wpuszczam auta co czekają na włączenie się do ruchu i przepuszczam pieszych :)
Dla mnie auto musi spełniać dwa warunki, po pierwsze musi mi się podobać i cieszyć moje oko , po drugie musi dawać przyjemność z jazdy. Nad pierwszym warunkiem ciągle pracuję, z drugiego wciąż korzystam.
Z oponkami to powiem Ci że popadacie w sprzeczność :) , przez dwie strony słyszałem jak to stare opony zabiją mnie bo twardnieją przecież z wiekiem, bo nie mają już tej przyczepności bo twardnieją z wiekiem, bo zaraz wybuchną bo twardnieją z wiekiem.... tylko skoro są stare i twarde to dlaczego piszczą ?? WTF
Zawory nie klepią, są po regulacji, wałek bez wytarć, łańcuch nie wyciągnięty, ciśnienie oleju w normie a kompresja książkowa. Co do wydechu to robiłem... wymieniałem na nowy, katy niestety wytrzepane więc na wysokości gdzie jest gopro jest głośno.
No twardnieją, więc łatwiej tracą przyczepność - wszystko się zgadza ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
No nie do końca, bo twarde opony nie piszczą :P i dużo trzeba żeby zerwały przyczepność, trzeba się bardzo postarać na wyłączonym ASC oczywiście. Zresztą zapraszam kiedyś na przejażdżkę to się sam przekonasz.
Spoko, wiadomo przecież, że czepliwi się czepiają, taka już ich natura :) a i auta mają znacznie lepsze od tych, które komentują.
Auto masz bardzo słabe, opony masz stare i w ogóle to masz chu... drogi koło domu.
Nigdy więcej nie wsiądę z Tobą do samochodu, chyba, że mi polisę wcześniej podbijesz haha