Ahh mam cię ! te opony są z 1998 r teraz zerknełem na Dot 468<
Czyli mają 16lat .... Ehhh sory ,zboczony jestem na ten temat bo dziennie wymieniam teraz jakieś 80 sztuk![]()
Ahh mam cię ! te opony są z 1998 r teraz zerknełem na Dot 468<
Czyli mają 16lat .... Ehhh sory ,zboczony jestem na ten temat bo dziennie wymieniam teraz jakieś 80 sztuk![]()
może w tej, każda ma inny dot a ja nie sprawdzałem, nie zaprzeczam, opony jak już mówiłem z epoki. nie lubie ani starych ani tym bardziej uzywek a tu mam kumulację, ale póki nie ma nowych to te na ten sezon są idealne, no i ten bieżnik kierunkowy od tyłu idealnie pasuje do auta.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Sam w oponach siedzę od chyba 9 lat i sam jeżdze na 10 letnich bridgestonkach .
Szewc w klapkach zapierda...![]()
i wiesz, że są lepsze niż nówki sztuki made in bangladesz czy inny wietnam.
Tequila Ty chyba jakims szpiegiem jesteśno ,ale jak juz nim jesteś ,to nie szkodzi bo Martynka ma super opony i zapierdziela ostro na nich.
Ja w mojej e32 tez nie mam nowych opon i mi to wcale nie przeszkadza ,ba nawet dzis dośc mocno przedmuchałem wydech w e32 na tych używanych guumach haha.
Nie gubię, napisałem przed chwilę w poście nr 231 że nie lubię ani używek ani starych opon a tu mam kumulację. Miało nie być tanio i dalej takie są plany. W te opony zainwestowałem litr alkoholu więc dlaczego miałbym ich nie "polubić"
Co do bezpieczeństwa, nie boję się. Opony bez śladów pęknięć, rozwarstwień itd itp, trzymają ciśnienie, sprawdzone dokładnie po pierwszym tysiącu. Guma się starzeje, odpowiednio magazynowana choć dalej jest starą gumą to jednak nadaje się do użytku. Zresztą nie pytaj się mnie tylko oponiarzy.
Martynka dobrze gada meksykańska wódko !
Jeśli opona jest dobrze magazynowana w ciemnym miejscu i leży nawet 8-10 lat to nadal nadaje sie do eksploatacji
Pierwszy lepszy specjalista od opon >np JA< oceni ci stan opony w triniga .
Sam powiedzmy jestem testerem bo jeżdziłem na oponach nowych ,5 letnich 10 ,15 i 20 letnich ale jeśli któś ma jakieś obiekcje na ten temat to piszcie PW bo troche sie na tym znam troche![]()