no dzieje sie , dzieki za pomoc przy drobnostce w moim e32, czekam na efekt klapy i dzwieku, u mnie tez cos kiepsko sciaga antena i jak podrobisz to moze u mnie cos grzebniesz z fm.
no dzieje sie , dzieki za pomoc przy drobnostce w moim e32, czekam na efekt klapy i dzwieku, u mnie tez cos kiepsko sciaga antena i jak podrobisz to moze u mnie cos grzebniesz z fm.
@IMPEX1950 hehe, do usług. dzięki za podsunięcie pomysłu z przyciskiem do bagażnika i za przycisk.
jak już wcześniej pisałem wywaliłem w kosmos linkę, która otwierała bagażnik bo ze względu na kwadratową tablicę mam usunięty zamek i przerobiłem na otwieranie z kabelków. do tej pory nie mając koncepcji na przycisk do klapy otwierałem go zwierając przewody, ale Adam podsunął mi przycisk od E38 który będzie pasował tam idealnie.
@Zavoli proszę Cię bardzo, cała przyjemność po mojej stronie :) Widać żur w wężu i pojemniku ... fuuuj
EDIT
Swoją drogą potrzeba matką wynalazków, w ciągu 5 minut z 2 metrów gumowego węża do paliwa i pompy paliwowej powstało urządzenie do ściągania oleju z miski skrzyni biegów... od góry przez rurę bagnetu :)
Ostatnio edytowane przez Martynka ; 06-03-2014 o 16:56
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Myślę, że możemy to opatentować haha
Dopracuję maszynę do następnego razu :) zniknie taśma izolacyjna i może jakiś zintegrowany on/off się pojawi :)
oj chopecki chopecki, wysysanie troszku oleju ze skrzyni za wiele nie da , moze tylko pogorszyc sprawe hehehe. mam na szczescie jedna skrzynie do m30 ktora na was czeka....do usług zebym nie wykrakał.
Powiem Ci, że wczoraj specjalnie poszedłem się przejść do auta i na naklejce oryginalnej od konwersji na R-134, która była robiona pod koniec lat 90 tych, mam wyraźnie napisane, że maksimum czynnika to 1550g. Konwersja była robiona w ASO, działa do dzisiaj :)
pozdrawiam Bartek
Martynka w jakiej miejscowości mieszkasz? Bo dojazd ciekawy ;) No i mnie te tablice ciekawią, STA, a wpisane masz Zabrze w profilu... Jeśli oczywiście, to nie tajemnica ;)
Ja o ile dobrze pamiętam dwa lata temu dobijałem czynnik i wg. jakiś tam katalogów i nalepek na aucie, nabito mi 1950g czynnika chłodzącego. Klima chłodzi do tej pory bez zarzutów.
No chyba że M60 ma inny układ?
Ostatnio edytowane przez Kecaj ; 06-03-2014 o 19:26
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Akcja w tym wątku jak w '' Na wspólnej '' , a nową klape to chyba znałem osobiście :)
Jak German to Anna.
Może kluczem jest słowo "konwersja" może taka sprężarka może mniej, może chodzi o uszczelnienia, ja dostosowałem się do mojej naklejki bez konwersji gdzie mam wyraźnie napisane, że maksimum czynnika to 1800g +/- 25g
to nie tajemnica, mam zabrze bo tak mam w dowodzie, mam STA bo tak kupiłem , a mieszkam gdzie indziej i robię porządki z meldunkiem więc bez sensu przerejstrować auto na zabrze aby zaraz znowu zmieniać na inne blaty. dojazd do mnie jest normalny, to co widać w tle to 60 metrów drogi gruntowej gdzie ciągle się budują domy nie ma więc sensu jej jeszcze robić.
@epul znaczy że taka nudna ?? To nie Twoja klapa, Twoja była cała porysowana :P