Żeby nie było, że nic się nie dzieje to zamontowałem sobie nowe lustereczko :)
za każdym razem gdy coś nowego montuję rozwala mnie to, że w E32 wszędzie do wszystkiego są wtyczki, dosłownie Plug&Play :)
Żeby nie było, że nic się nie dzieje to zamontowałem sobie nowe lustereczko :)
za każdym razem gdy coś nowego montuję rozwala mnie to, że w E32 wszędzie do wszystkiego są wtyczki, dosłownie Plug&Play :)
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Jakieś 5 lat temu złapałem jobla żeby dołożyć to do swojego auta. Był to na początku mało znany element na forum, zwłaszcza w tej wersji, bo późniejsze fotochromatyczne lusterka były rozpowszechnione w wielu autach.
To jest element charakterystyczny dla starej siódemki i chyba najfajniejszy gadżet e32.
Czarne e32 w benzynie!
Przy okazji opuszczenia podsufitki rozwiązałem problem z lampkami nad lusterkami osłon przeciwsłonecznych. Problem polegał na... nie podłączonych wtyczkach do zatrzasków osłon :)
Teraz gdy mam włączone światła, opuszczę osłonę przeciwsłoneczną i odsłonię lusterko to włącza mi się lampka na podsufitce nad osłoną. A przy okazji, czy to był standard czy opcja ??
Świetne to lusterko jak transformers niemalże....hi hi. Tak sobie myślę że można się przestraszyć nieco kiedy ono tak z nienacka się przestawi....bawiłbym się chyba do rozładowania aku...:-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Dzisiaj pogodynka Maja mówiła, że klimatycznie mamy pierwszy dzień wiosny więc wziąłem sobie to do serca i zrzuciłem zimowe lacie. Tak więc moje truchło otrzymało już pelny letni setup czyli zawiecha KAW oraz koła BBS'a. Oto efekt:
nie, żebym popadał w samozachwyt, ale jak ktoś mówi, że to E32 jest brzydkie to znaczy, że ma zrytą psyche :P
Super wygląda, jutro obczaimy na zywo![]()
Mi tam się widzi, nawet bardzo! :)
Te felgi super wyglądają. Bardzo ładne auto.
Dzięki, powiem, że jak na zdaniem co poniektórych "kupę złomu" robi wrażenie, ludzie się oglądają a koledzy z 7er co ją widzieli na żywo doceniają.