to karton przechodni :P
już się wpisuję i jadę sobie.
to karton przechodni :P
już się wpisuję i jadę sobie.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Tuleje i łączniki tył wymienione, znikły wszelkie luzy, nic nie puka, auto stabilne i przy podmuchach i przy koleinach, i przy 20 i przy 220 km/h, zrobiłem dziś 400 km autostradą i jest super czyli tak jak powinno być. Do tego wał zrobiony wymienione co można było wymienić, nic już nie drga i nie telepie przy ruszaniu.
W poniedziałek dalszy ciąg modów czyli znowu przód bo wchodzi przekładnia z servotronic'kiem oraz sprężyny KAW -40 mm, jak okaże się że nie współgra to jak trzeba z tyłem to mam też komplet KAW -20 mm na tył zamiast nivo czyli nowe sprężyny i amory. Osobiście jestem za zostawieniem nivo ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Teraz idę do garażu zakładać snobistyczny dodatek jakim jest Becker BE1801 czyli Bavarie C Professional RDS :)
A więc jak mówi ojciec dyrektor "alleluja i do przodu"
Milo mi powitac tez na forum, bo w rzeczywistosci bylo milo porozmawiac i pooglądać "longa" Oby Becker dobrze sluzyl
<<STOS>>
Będzie na pewno :) jak nie to wiem gdzie stoi auto z drugim kompletem :P Mam ambitny plan uruchomić to dzisiaj na gotowo.
Oczywiście że tak, dlatego zostawiłem auto w warsztacie na całą robotę.
e tam od razu szaleje... ale warto było
![]()
3 w nocy... spora motywacja do poskladania calosci :) jak gra u Ciebie?
<<STOS>>
No gra jak należy, nie wiedziałem że te głośniki tak potrafią :) jest czysto i soczysto a jak trzeba to głęboko :) hehe