BMW 750I, ROK 2000, V`12 ;) 196 tys. przebiegu
przeszła test dwuzłotówki ;D
cieknie płyn chłodniczy ( nie wiem skąd, przód silnika mokry)
czujniki raz działają, a raz nie ( jak nie działają to zapiszczą i tylko kontrolka na przycisku PDC mryga)
radio działa, płyty chodzą ale raz jest dźwięk raz niema... odpalę po nocy auto to po kilku metrach do bramy już niema dźwięku ;(
tylna klapa wyła i otwierałą się na tyle ile chciała, wymontowałęm akumulatory dolałem płyn do skrzyń automatycznych (koloru różowego) bo zbiorniczek napełniony był ok. połowy - teraz śmiga jak na limuzynę przystało,
stuka mi przednie zawieszenie...
spaliła mi się pompka od spryskiwaczy od ksenonów więc jakby ktoś miał to pw ;)
Autko moje i brata szukamy dobrych szpeców od bmw w pomorskim bądź w okolicach, więc jak ktoś coś zna to prosimy o info ;)
Pojawimy się na kolejnym pierwszym zlocie !!! Poniżej nasze autko ;) Pozdrawiamy Krzysiek i Wojtek !
Kod typu GG01 Typ 750I FACELIFT (EUR) Typoszereg E E38 () Seria 7 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M73/TU Pojemność skokowa 5.40 Moc 240 Napęd HECK Skrzynia biegów AUT Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N8SW) Data prod. 2000-05-30
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S223A ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) EDC S265A REIFEN DRUCK CONTROL (RDC) Kontrola ciśnienia w oponach (RDC) S292A LM RAEDER/KREUZSPEICHENSTYLING Obr. BMW, st. le. spr. krz. 29 S316A AUTOMATISCHE HECKKLAPPENBETAETIGUNG Autom. uruchamianie tylnej klapy S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S348A HIGHLIGHT EXTERIEUR Wyposażenie zewn. Highlight S352A DOPPELVERGLASUNG Pod. oszklenie izolacyjne S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Szyba frontowa klimatyzacji komfort S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roleta przeciwsłoneczna tylna /boczna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn. S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących S457A KONTURSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Fotel kontur. el. z pamięcią S464A SKISACK Worek na narty
Wyposażenie seryjne
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Podgrzewanie fotela tylne S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC) S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S629A AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod. S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk. S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S978A INNOVATIONSPACKAGE Pakiet innowacyjny Information
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S202A STEPTRONIC Steptronic S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic S220A NIVEAUREGULIERUNG Zawieszenie samopoziomujące S245A LENKSAEULENVERSTELLUNG ELEKTRISCH Kolumna kierownicza regul. elektrycznie S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S602A BORDMONITOR MIT TV Monitor pokładowy z TV S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD