cco to znaczy jhak zła??? zmierz czas do 200 czymś co ma gps wtedy pogadamy bo stwierdzenie, że jak zła jest mało konkretne
ja osobiście poszkałbym e38 740i M60B40 z 6gangiem ale w tej kwocie może byc problem
cco to znaczy jhak zła??? zmierz czas do 200 czymś co ma gps wtedy pogadamy bo stwierdzenie, że jak zła jest mało konkretne
ja osobiście poszkałbym e38 740i M60B40 z 6gangiem ale w tej kwocie może byc problem
No to dozbieraj siana i leć po tą ślicznotkę:
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...reviousPage=lr
Tylko lać i się cieszyć z limuzyny.
Broń Masowego Wyprzedzania
noo to nieźle moje 740 na manualu i po kapitali ma 23-23,5s seryjne 740z automatem robi koło 27-29s zalezy jaka kondycha
Ale mowa jest o e38 a nie e32 która jest lżejsza!!! Oglądałem Filmiki na you-tube i bliżej mojej do B40 niż B30 ale dzisiaj posprawdzam numery cześći silnika to sie wyjaśni ?
OT, e38 m62b44 aut jest 30kg cięższa niż e32 e32 750IL aut.
Panowie,a jaki automat lepszy? Z trybami sport itp czy steptronic?
Miałem wersję skrzyni automatycznej z możliwością ręcznej zmiany w tym tryb sport, jak i obecną bez ręcznej możliwości zmiany biegów. Dla mnie bez znaczenia, jak chce sport to wrzucam na 4 i jazda :)
We wcześniejszej ze zmiany ręcznej korzystałem może dwa razy. Dla mnie zbędna opcja w automacie :)
Dziekuje ratovnik,jak zwykle mozna liczyć na szybka i dokładna i konkretna odpowiedz na zadany temat :)
Panowie jutro ogladam 740 M60B40 1995r Automat,rzekomo tylko zderzak przedni pekniety. Po swietach napisze wrazenia.Tymczasem zycze wam wesołych,rodzinnych oraz Bawarskich swiat :)
Ostatnio edytowane przez bumere32 ; 24-12-2013 o 14:24
to są tak samo szybkie skrzynie tylko z manualna zmiana lub bez e32 jest podobne wagowo do e38 różnice są po 50-70kg a to nie dużo