Szukaj w Niemczech albo u nas w takim razie 730D. Z takiej przekładni nic dobrego nie wyjdzie.
Szukaj w Niemczech albo u nas w takim razie 730D. Z takiej przekładni nic dobrego nie wyjdzie.
więc pewnie sobie odpuszczę, i będe szukał w Niemczech bo tam samochody są w lepszym stanie. (chociaż to też zależy) Dziękuje za sugestie chętnie jeszcze poczytam jakieś wypowiedzi.
Zapewne zawsze będą osoby za i przeciw....Pokusa Anglików jest od dawna bo są super tanie (twoja cena poraża 18 koła za 2006r w super stanie) Ja jednak mimo tego nie zdecydowałbym się na przekładkę, zdecydowanie zbyt skomplikowany samochód (elektronika) i zero gwarancji czy wszystko będzie dobrze działać. Golfa czy passata może i warto ale nie E 65. Mam takie zdanie na ten temat chociaż też bym chciał zadbaną Bunie za 30 tysi. Chcesz pewnego samochodu który zawiezie Cię 2,5 tysiąca km na wakacje to nie kombinuj....Pzdr.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Ja ostatnio miałem okazję kupić 645 w Angliku za 16000zł, auto piękne jasny środek itd, przez chwilę się zakochałem, ale później zacząłem trzeźwo myśleć o przekładce itd i odpuściłem...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
To samo chcialem napisac . Koszt przekladki to minimum 12tys same graty. Kolega za 5tys moze deske rozdzielcza kupi . Lampy same 5 tys kosztuja i to uzywane. Do tego dochodza lusterka , fotele , kable , sama przekladka nie jest droga bo scianaa grodziowa jest przystowsowana do przelozenia , nie trzeba rzezbic , ale z tą cena 5tyś to sie kolega rozmarzył i to bardzo. Ja u siebie 11,8tys za graty i 2,5 za robocizne dalem . A dostep do czesci jest minimalny ,zeby nie powiedziec zaden