Bardziej chyba amerykańce martwią się o skrzynie w europejskich markach. Jak wiadomo VW, Audi Czy BMW bezawaryjnością automatów nie grzeszą:)
A co do vanów to gdybyś pokazał się ze swoją 735 na jakiś pierwszych lepszych światłach to nie jedna mamuśka z dwójką pociech w Chryslerze Town Country dała by Ci popalić:) 3,6l V6 i 286KM. I to w podstawowej wersji:)
To fakt...śmigałem po NY starym,zużytym vanem DODGE z silnikiem 5.7 litra...oczywiście benzynowym...naprawdę przyspieszenie imponujace a sylwetka jak stary VW ogórek :)
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
heheheh to mi teraz wspomnienia wróciły:) Pamiętam jak 9 lat temu jeszcze za czasów studenckich jak jezdziliśmy co wakacje do Stanów. Mieliśmy wtedy właśnie takiego vana. Dodge Caravan 95' rok produkcji. Cały zardzewiały i odpadającą farbą z dachu i maski:D. Kosztował nas całe $700. Wybraliśmy się nim na wycieczkę z Północnej Karoliny do NY. W drodze powrotnej rozleciał się w drobny mak. Było to gdzieś na autostradzie pod Washingtonem:). Resztę drogi spędziliśmy w Grey Hundzie. Jezu co to było za padło ten Dodge... Ale miło wspominam tą padakę:)
Ja chyba się skuszę na kilka naklejek, jak będa dobre opinie testerów :)
Do antyradaru będą jak znalazł :)
Tylko skąd będziesz wiedział ze akurat w tym miejscu fot.r. nie miał sensu....(nie widziałem jeszcze radaru po środku lasu itp.)??? Nie jestem zwolennikiem ich stawiania gdzie popadnie ale fakt faktem są miejsca w których dają DUŻO.... najwięcej do powiedzenia w tych tematach mają przeważnie Ci co mają już dużą ilość punktów i są źli że im fote strzeliło.. Radar sam ich nie strzela od tak- jedziesz za szybko płacisz i tyle.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 25-12-2013 o 09:13
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie sądzę, nie ma takiej opcji aby ten van miał mniej do 100, tym bardziej od 100 w górę.... Kiedyś mam nadzieję kupie jakiegoś Amerykana, szukałem coś pokroju Crown Vic. ale u nas ciężko. Przed 7er oglądałem też ramy itp ale to wszystko koszmarne wnętrza.... Nowsze autka już mają ok ale poprzednia epoka pozostawia wiele do życzenia...
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 25-12-2013 o 09:27
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Akurat bardzo rzadko mnie zatrzymują a radar jeszcze nigdy mi nie błysnął . Punktów nie mam w ogóle i nie dostalem od lat.
A skąd wiem ze bez sensu - bo jeżeli jeżdżę gdzieś często i nigdy nie widziałem tam wypadku lub widzę możliwości przerobienia np skrzyżowania łatwo na bez kolizyjne lub przerobienie pasów lub jest to po prostu zwykła prosta to mnie to wkurza i tyle...
Juz nie wspomnie o samych nieoznakowanych, potem człowiek jedzie i musi patrzeć na wszystko wszędzie dookoła, na ludzi, dziury, fotoradary tylko nie ma kiedy si eskupić na bezpiecznej jeździe.. tylko nie pisać ze wystarczy jeździć przepisowo, bo ilu z Was kupuje silniki od 3.0 w góre po to aby jechać 50...
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 25-12-2013 o 11:13