Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Sposób na fotoradar

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Na niektórych nielicznych odcinkach jest dozwolone zawrotne 130km/h. Większość dróg lokalnych i krajowych to nie więcej jak 70-80km/h. )
    Muszą mieć takie ograniczenia żeby skrzynie w tych ich wszystkich vanach itp. wytrzymywały ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor

Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Muszą mieć takie ograniczenia żeby skrzynie w tych ich wszystkich vanach itp. wytrzymywały ;)
    Bardziej chyba amerykańce martwią się o skrzynie w europejskich markach. Jak wiadomo VW, Audi Czy BMW bezawaryjnością automatów nie grzeszą:)
    A co do vanów to gdybyś pokazał się ze swoją 735 na jakiś pierwszych lepszych światłach to nie jedna mamuśka z dwójką pociech w Chryslerze Town Country dała by Ci popalić:) 3,6l V6 i 286KM. I to w podstawowej wersji:)

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    To fakt...śmigałem po NY starym,zużytym vanem DODGE z silnikiem 5.7 litra...oczywiście benzynowym...naprawdę przyspieszenie imponujace a sylwetka jak stary VW ogórek :)
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    To fakt...śmigałem po NY starym,zużytym vanem DODGE z silnikiem 5.7 litra...oczywiście benzynowym...naprawdę przyspieszenie imponujace a sylwetka jak stary VW ogórek :)
    heheheh to mi teraz wspomnienia wróciły:) Pamiętam jak 9 lat temu jeszcze za czasów studenckich jak jezdziliśmy co wakacje do Stanów. Mieliśmy wtedy właśnie takiego vana. Dodge Caravan 95' rok produkcji. Cały zardzewiały i odpadającą farbą z dachu i maski:D. Kosztował nas całe $700. Wybraliśmy się nim na wycieczkę z Północnej Karoliny do NY. W drodze powrotnej rozleciał się w drobny mak. Było to gdzieś na autostradzie pod Washingtonem:). Resztę drogi spędziliśmy w Grey Hundzie. Jezu co to było za padło ten Dodge... Ale miło wspominam tą padakę:)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    w USA zapłaciłem jeden mandat za prędkość. Byliśmy na wakacjach w Północnej Karolinie. O 12 w nocy dostałem $300 mandaciku za jazdę 126km/h na ograniczeniu 110km/h:) Autostarda, środek nocy i całe 16km/h za dużo. Policjant miał minę jakbym mu matkę zabił. Zawiniłem więc nie biadolę. Trza było jechać 110:)
    to dopiero patologia...

BMW
    740xd f01
    Trudno. Takie życie. Osobiście nie widzę problemu by zwolnić o te 20-30 km/h na kilkanaście sekund. Korona nikomu nie spadnie.m więc nie biadolę.
    Ale nienawidzę robić czegoś co niema żadnego sensu...

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Ja chyba się skuszę na kilka naklejek, jak będa dobre opinie testerów :)

Do antyradaru będą jak znalazł :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Ale nienawidzę robić czegoś co niema żadnego sensu...
    Tylko skąd będziesz wiedział ze akurat w tym miejscu fot.r. nie miał sensu....(nie widziałem jeszcze radaru po środku lasu itp.)??? Nie jestem zwolennikiem ich stawiania gdzie popadnie ale fakt faktem są miejsca w których dają DUŻO.... najwięcej do powiedzenia w tych tematach mają przeważnie Ci co mają już dużą ilość punktów i są źli że im fote strzeliło.. Radar sam ich nie strzela od tak- jedziesz za szybko płacisz i tyle.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 25-12-2013 o 09:13

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    A co do vanów to gdybyś pokazał się ze swoją 735 na jakiś pierwszych lepszych światłach to nie jedna mamuśka z dwójką pociech w Chryslerze Town Country dała by Ci popalić:) 3,6l V6 i 286KM. I to w podstawowej wersji:)
    Nie sądzę, nie ma takiej opcji aby ten van miał mniej do 100, tym bardziej od 100 w górę.... Kiedyś mam nadzieję kupie jakiegoś Amerykana, szukałem coś pokroju Crown Vic. ale u nas ciężko. Przed 7er oglądałem też ramy itp ale to wszystko koszmarne wnętrza.... Nowsze autka już mają ok ale poprzednia epoka pozostawia wiele do życzenia...
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 25-12-2013 o 09:27

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

BMW
    740xd f01
    Akurat bardzo rzadko mnie zatrzymują a radar jeszcze nigdy mi nie błysnął . Punktów nie mam w ogóle i nie dostalem od lat.
    A skąd wiem ze bez sensu - bo jeżeli jeżdżę gdzieś często i nigdy nie widziałem tam wypadku lub widzę możliwości przerobienia np skrzyżowania łatwo na bez kolizyjne lub przerobienie pasów lub jest to po prostu zwykła prosta to mnie to wkurza i tyle...

Juz nie wspomnie o samych nieoznakowanych, potem człowiek jedzie i musi patrzeć na wszystko wszędzie dookoła, na ludzi, dziury, fotoradary tylko nie ma kiedy si eskupić na bezpiecznej jeździe.. tylko nie pisać ze wystarczy jeździć przepisowo, bo ilu z Was kupuje silniki od 3.0 w góre po to aby jechać 50...
    Ostatnio edytowane przez Aldik ; 25-12-2013 o 11:13