-
Doświadczony Użytkownik
Co do ogólnie 735 to wiadomo ze jakby stał złom 745 i ładna 735 to wziąłbym tą drugą, dla mnie po prostu ważne ze jest większa moc i to o kilkadziesiąt KM a spalanie pewnie identyczne... Ktoś napisał że każdy silnik w bmw jest dobry i też sie zgodze, bo każde 7er i tak jest o wiele mocniejsze od przeciętnego na drodze i każdym można normalnie przyspieszać/wyprzedzać itp... Dla mnie tak samo jak np 740 w E38 to i 745 jest takim najlepszym rozwiązaniem - mam na myśli benzynówki, przy dieslach troszkę sie to zmienia bo 740d jest dużo droższy w zakupie od 730d :(
A co do seriwsu w ASO hmm szkoda kasy, takie moje zdanie, jak juz koniecznie chcesz to jakiś warsztat diagnostyczny i zrobią to samo za 50dych a nie 500... serwis jedynie co więcej to podepnie pod kompa, ale to i tak nic naprawde nam nie powie, wyskoczy i tak pewnie pełno błędów ale jak wyjdzie uszkodzony np czujnik wałka to i tak będziesz to czuł na jeździe próbnej itp itp. No chyba że ktoś patrzy na przebieg i chce mieć ori to znaleść w danej miejscowości chlopaków co coafją liczniki i Oni też potrafią sprawdzić czy jest ori... :) Mi tacy sprawdzili jak znajomemu cofali i o dziwo wyszło ze ori hmm :D <dumny>
Kiedyś jak sprzedawałem E39 to chłopak sobie zarzyczył przegląd w Bavari, wiec wydał 500zł a ja się miałem z czego śmiać bo i tak niczego sie nie dowiedział ale przynajmniej mialem pieczątke w książce serwisowej hahaha :)
Adasio drogi jak chcesz dobry przegląd to myśle że weź z 2ch chłopaków z forum na oględziny (ale normalnych nie szukających kilku letniej nówki z przebiegiem 200tyś) i po sprawie - potem razem oblejecie zakup i spoko - kazdy coś z tego będzie miał :)
Ehh ale sie rozpisałem a tam tempo schnie na aucie :D - nie bmw, żeby nie było !
Uprawnienia umieszczania postów