Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: e65 co sadzicie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Wygląda zacnie ,może niech się właściciel wypowie ;)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Widzę, ze tez ma tak dziwnie pomarszczona kierkę :P

Ach... Za 6 lat moze bedzie mnie stac! :/ :/
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Tablice ma jeszcze stare czyli jeździ już tym autem pare lat. To zawsze jakiś plus ;)
    A co do przeglądu hmm Aldik Ty masz widze typowe polskie maniery. Wszyscy Polacy to spece od samochodów. Każdy wie lepiej i co mu tam będzie jakis serwis gadał jak on i tak wie lepiej. A potem ludzie kupują kaszany i płaczą.
    Nie wiem czemu boimy się serwisów. Przy tak zaawansowanej technice Pan Józek może sprawdzi powłokę lakierniczą i silnik czy nie ma wycieków ale co z resztą. Sorry ale dając ponad 60Tzł za auto można wydać 300-500zł na kompleksowy przegląd również pod względem elektoniki.
    Ehh nie twierdze ze wiem wszystko bo jakbym wiedział to po co bym sie zapisywał na jakimś forum? - przeciez chodzi o wymiane informacji lub dowiedzenie się czegoś o aucie... Serwisy są super bo przynajmniej bezrobocie jest mniejsze i odprowadzają podatki z których politycy udają ze np budują drogi :) Po za tym ja nie mam Pana Juzka tylko Krystiana i np Tiger naprawiał juz swoją E65 jak i wczesniejsze u niego i jak dla mnie nie odbiega On od np Bavari - baa nawet wiem ze do niego kiedyś dzwonili bo nie potrafili sobie dać rady z jakimś autem. Więc wybacz ale pozostane przy moich polskich manierach (żeś mnie obraził ehh wrr) i będę unikał serwisów... A jeżeli chodzi o kupowanie aut to wybacz ale ze względu na to czym sie zajmuje (i jestem znienawidzony przez niekórych na forum za to) wiem troszkę wiecej od przeciętnego kowalskiego na ten temat, ale i moze fakt, że też sie przemądrzam bo łatwiem mi to wychodzi... Adasio poznalem na zlocie i uwazam go za równego chłopa i chcialem mu dać zaoszczędzić pare zł.. i tak zrobi jak będzie uważał za stosowne... 500zł przy 60tyś moze nie dużó, ale jak juz zaliczysz np kilka aut to może sie zaraz zrobic i 5tyś... Po za tym Adasio nie jest kierowcą Matiza z pierwszej łapanki, który jedzie w niedziele do kościoła, wiec coś tam o autach wie i wątpie aby nie dał sobie rady przy zakupie takiego auta....

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    To auto mozesz pocztexem zamówic i brać bez oględzin - takie moje zdanie - znam Tiger'a i miałem okazje widzieć to 745 jakiś czas temu, widziałem jego poprzednie auto, znam jego podejście do aut, dlatego tez nie boje się polecić .. Sam chce je kupić niestety cena dla mnie za wysoka, nie mam tyle po prostu... próbowałem sie z nim targowac ale bezskutecznie :(:(

Zaawansowany Użytkownik Awatar tiger81
    BMW
    E63 645Ci było E65 745i
    Anatol - ciężko wypowiadać się na temat swojego powozu bo jak już wiemy z wielu doświadczeń, nikt złego słowa nie powie na temat swojego. Dlatego też najlepiej jak opinia jest wystawiana przez potencjalne osoby zainteresowane. Nie powiem ze jest to igła bo takim terminem mogę się posłużyć w przypadku nówki sztuki jak np E60 które jakiś czas temu odebrałem choć uważam ze moje E65 wcale nie odbiega od niego wiele mimo róznicy prawie 6 lat. Zawsze powtarzam zeby sobie pooglądać najpierw to co rynek oferuje a potem dla porównania przyjechać do mnie na kawę :)) a myśle że nie będzie trzeba więcej wyjaśniać dlaczego cena wyższa niż w innych ogłoszeniach.

Uprawnienia umieszczania postów