Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: e65 co sadzicie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    7ka
    Gość
    mowiac szczerze to ten Lang jest drozszy ale rok 2004 i wersja mega i to 745Li... a koszt netto niewiele wiekszy..tzn 6000 ojro...

ale znowu 735i moglbym miec o 19% taniej... wiec ciezko powiedziec... w tej 735i nie podoba mi sie nazwa siedziby... "pol.... " :/ czyzby Polskie korzenie :?

no i jesli wziac za i przeciw to Lang jest Lang...

ale miec okolo 10.000 ojro w kieszeni tez jest to cos...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    740
    jesteś uprzedzony do rodaków :P a tak szczerze samochód kupujesz może nie na całe życie, ale żeby nim troche się pocieszyć więc lepiej chyba jak 7 to żeby ten znaczek bez powodu tam nie wisiał ;) wypasioną na przyszłość łatwiej sprzedać...

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    W tej 3,5 to chyba kierka jest coś nie bardzo ..... Albo mam jakiś opluty monitor .... ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Że ze Stanów - to widać również po lampach (i chyba licznik - na ile mogę coś dojrzeć :)).

Co do różnic w elektronice - pamiętam że było coś o tym na Forum, chyba chodziło o współpracę z europejskimi nawigacjami (?).
    Ze swojego doświadczenia z innymi autami - przypuszczam że radio może nie łapać tutejszych zakresów, ale nie jestem pewien czy dotyczy to też najnowszych BMW.

A plotka o gorszych materiałach mogła wziąć się stąd - że w amerykańskiej fabryce BMW (Spartanburg, South Carolina) - faktycznie były/są produkowane niektóre modele (3er równolegle do Europy, Z3 i SUV-y X5, X6, X3 tylko tam).
    Ponoć E36 znacznie różniły się od tych z Europy - jednak 7er ten temat nie dotyczy, wszystkie pochodzą z Niemiec.

Podsumowując - dla mnie fakt posiadania oryginalnej amerykańskiej wersji byłby atutem... No ale ja mam małe odchylenie w tą stronę ;D
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Początkujący Użytkownik
    BMW
    740
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    W tej 3,5 to chyba kierka jest coś nie bardzo ..... Albo mam jakiś opluty monitor .... ;D
    zmieniając temat jesteś z Ursynowa?

7ka
    Gość
    no mowie ze ta 735i to jakas Polska-Niemiecka wspolpraca :what:

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    no mowie ze ta 735i to jakas Polska-Niemiecka wspolpraca :what:

Heheheh no to już się nie dziwie ..... ;D

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Celowo nie czytałem postów powyżej i powiem Ci, że to nie jest rewelka! Gwarantuje Ci, że sprowadzenie tego auta to koszt ok 70 kpln a to już nie jest atrakcja! Uwierz mi! ;D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    qrde a co w tej kierze jest nie tak???sprawdzilem z moja i mam taka sama?jakies szczegoly?
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

7ka
    Gość
    jakos dziwnie pomarszczona...

Uprawnienia umieszczania postów