----------
----------
Ostatnio edytowane przez KTsquad ; 16-03-2014 o 21:39
dodaj fotki :)
No to gratulacje z zakupu, działaj i dopieszczaj Bunie....Pzdr
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Widziałem,stoi na ul.Koszalińskiej. Dużo pracy przed Tobą...skóry chyba nie do odratowania,a lewy bok cały do robienia. Powodzenia.
**************** by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
No pracy jest ale juz części mam gotowe prawie. obie pary drzwi wymieniam odrazu idzie świeża lakierka + polerka całego auta na odświeżenie i konserwacja. co do środka to pranie całości weluru + czyszczenie skór (ewentualnie barwienie dla przywrócenia blasku). Narazie skupiam sie na karoseri i listwach + wymiana amor przód a w ładną pogode wiadomo pranie środka :D wszystko do opanowania kwestia teraz tylko pogody =D
dodam dla zainteresowanych że blachara bedzie robiona juz w marcu także nie bawem zdjęcia też będą już odświerzonego auta.
Ostatnio edytowane przez KTsquad ; 16-03-2014 o 21:39 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
Czy tylko ja czy inni też nie widzą zdjęć.....?
ja też nie
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
----------
Ostatnio edytowane przez KTsquad ; 16-03-2014 o 21:40 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
No to teraz masz trochę pracy przed sobą....wytrwałości i powodzenia w działaniach. Pzdr
No i powracamy lekko z tematem ;P
Małe zmiany które nastąpiły to kolor lakieru na czarny mat wymiana drzwi od kierowcy i takie tam pierdułki ;)
Trochę fotek poniżej z metamorfozy ;)
Następne to będzie zmiana felg na poliftowe ;) dosztukowanie listew chrom no i dopieszczenie skór w środku ;)
A między czasie zmiana tarcz przód jeszcze i klocków ;)
Czekam na wasze opinie :D