no i po co te drewna poliftowe i zmieniona kiera jak autko ma nie całe 200 000 ?
Jak dla mnie wielki zlepek nie wart tej kasy
no i po co te drewna poliftowe i zmieniona kiera jak autko ma nie całe 200 000 ?
Jak dla mnie wielki zlepek nie wart tej kasy
kiera z poduszką raczej jest tam ori.
Taa ,tak samo jak z zewnątrz chromlain na oknach a listwy inna bajka
pod maską jest wtyka do czujnika uderzeniowego
czepiasz sie drobnostek : P no wiadomo że takie połączenie drewna klasycznego z drewnem na wysoki połysk przy konsoli było by fabrycznie nie racjonalne wiec nie ebdzie to drewno zgodne z vinem, wydaje mi się że była tam zwykła guma bo ktoś mając drewno pasujące z resztą nie wkładał by jednego błyszczącego :p
Jak dla mnie 3 w jednym albo i więcej ,klima jedno strefowa i pełne OBC ,jak się upierasz że ten zlep to ori ,zadzwoń do komisu niech Ci podadzą vin ,a to zamknie sprawę :)
Ja tam żadnej klimy nie widze a nawet jeśli by była to co ma wspólnego obecność obc z klimą lub jego brak. nic w tym nienormalnego tylko rzadkiego że E32 będzie miało zegarek i Klime lub pełne obc i klimy brak.
Ja twierdze że poducha raczej jest ori, i że ma gniazdo obc po prawej a nie lewej i tyle : )
Ona oryginalnie bedzie miała jednomas , mój stary miał kiedys taką, różni sie wieloma fantami w porównaniu do późniejszych, co było 12 lat temu upierdliwe